30 juni 2011

Chillin'

Pool området vid Wynn Encore

29 grader i skuggan och klockan är 10.

A room with a view.

The Wynn-Encore

Morning y'all
Utsikt från vårt rum på våning 58 :)
Det har varit några crazy days här i Vegas, men f..n vad kul vi har det!!

Idag ska Ken och Alyse på Sky Diving, men jag fegar ur och stannar vid poolen..fast jag ska själv ut på lite äventyr i eftermiddag..

26 juni 2011

Sunday in the south

Jag dör i denna värme och nu såg vi också att vi är 'under severe thunderstorm alert'..
Det har åskat och regnat nästan varje kväll här, men enligt Kens föräldrar så är det efterlängtat regn som kommer för det är VÄLDIGT torrt här.

Idag är det söndag och Kens pappa åkte till kyrkan som så många andra här och hans mamma åkte iväg för att jobba några timmar.
Vi har mest degat runt idag, det är alldeles för varmt för att göra någonting..men vi hann iväg för att handla lite på Wallmart och Sam's till kvällens middag som kommer att bestå av beer canned chicken med tillbehör och Kens pappa har precis gjort i ordning homemade lemonade..yummy!!

Senare ikväll blir det till att packa, för imorgon bär det av mot Vegas ; P


Wallmart
 

25 juni 2011

Shopping!

Igår var vi till Atlanta och kom inte tillbaka till Montgomery förrens vid 20-tiden på kvällen. Tiden gick superfort, men vi hann med Victoria's Secret, Sephora, Aeropostale, Aldo mfl..
Jag köpte lite mer tillbehör till i.d Bare Minerals make-up som jag har använt nu ett tag och det är sjuk vilken pris skillnad det är..

Och när vi kom hem upptäckte Ken att han hade glömt lite saker i förrådet i Enterprise, så i den värsta åsk-och regnstormen åkte vi ned till Enterprise och kom inte tillbaka hit förens efter midnatt. Puuh!


Idag har vi fortsatt vårt shoppande och vi har varit på Old Navy, GAP samt Dillard's och även fikat på Dairy Queen. Myspys med andra ord..

Nu ska vi ut och äta igen :) och kanske hinna med en bio också.

Atlanta

Korsar gränsen till Georgia

Shopping :)

23 juni 2011

USA update

Efter 3 dagar, så har jag äntligen börjat sova lite längre om morgonen..not bad huh? :)

Ken ankom till Montgomery från Dubai i onsdags morse och det var helt underbart att se honom igen.
Hela hans familj var här och jag tror han blev glad över att se alla igen..

Nu i dagarna har vi varit och handlat lite smått och gott(på bland annat Wallmart, Publix och jag maratonade igenom Aeropostale)och vi har hunnit med Olive Garden och Starbuck's ett par ggr..hade nästan glömt bort hur mycket man äter ute här :)
Men det är underbart att vara tillbaka.
Idag skaffade vi också nya simkort från T-Mobile, så jag kan hålla mig uppdaterad via mobilen också.

Imorgon ska vi till Atlanta och shoppa loss och det ser jag fram emot..
Vi har också bestämt oss för att göra en liten familjetripp till New Orleans i mitten av Juli och det ska bli så roligt!!

Idag var vi också till Enterprise och började tömma och rensa ut vårt förråd inför flytten till New York och jösses vad saker vi har att sortera, så vi hann inte med allt idag.. 

22 juni 2011

Kan inte sova!!

Jag hatar Jet Lag!

Har vaknat vid 4am varje morgon nu..ligger och lyssnar på a/c och smattrandet ifrån fönstret, det har regnat större delen av natten.

Jag har vänt och vridigt på mig hela natten och nu på morgon timmarna har jag surfat runt bland bloggar, kollat feacebook och hur det går med Kens ankomst till Atlanta..

Jag erkänner att jag ÄR nervös över att få se Ken igen...shit det har verkligen gatt 6 månader.
Kens syster är här och hans bror kom från Tuscaloosa sent igår kväll, sa nu ar hela familjen samlad och vi ser fram emot Kens ankomst! Men mest jag :)

Ttyl

21 juni 2011

Waking up in the States.

Odd feeeling but so wonderful! :)

Jag vaknade vid 7am imorse och var naturligtvis klarvaken, men ingen annan i huset..Kollade lite mail och facebook innan jag somnade om igen och vaknade 3 timmar senare.

Jag hade dock huvudvärk när jag vaknade, men efter lite frukost och några gallon vatten senare så mådde jag mycket bättre.

Idag har vi uträttat lite ärenden på förmiddagen innan vi åkte till Golden Corral för lite lunch, sedan fortsatte jag och Kens syster vidare för lite shopping pa Victoria's Secret och Areopostale. Gillar att dom har rea i stort sett överallt nu! :)

Nu på eftermiddagen blev jag tröttare än tröttast, men en 5-hour Energy och en vanilj Frappuccino hjälpte lite..

Imorgon bitti vid 9 anländer Ken och jag längtar hur mycket som helst!!

Och jag kan tillägga att vädret här inte är att leka med...fy f..n vad varmt och fuktigt det är. Värre än Abu Dhabi under sommaren.

19 juni 2011

Arlanda.

Då har jag varit och ätit på New Orleans Bar & Bistro och checkat in på mitt rum på Radisson.
Lite trist att vara här själv, men snart får jag återse min älskling..
Nu är det dags för att förbereda det sista och ställa väckarklockan. 


Snart dags att bege sig till Stockholm.

Jag har väntat på dessa nästkommande dagar i 6 månader!! och nu är vi här.. Yay! Jag är så lycklig :)

Idag klockan 13 åker jag till Stockholm och senare ikväll ut till Arlanda för att checka in på Radisson Blu och det ska bli skönt att vakna utvilad imorgon bitti, äta frukost buffét och ta hissen ned till Terminal 5..easy peasy.

Jag är inte helt overjoyed över flygresan med transit över typ hela USA, men efter den första flygresan (ARN-JFK), så är jag i USA.
Då återstår den underbara immigrationskontrollen och ännu mer säkerhetskontroller.., men det ska nog gå bra.
Ken kommer att ligga cirka ett dygn eter mig i flygtid och anländer på onsdag morgon lokaltid.  

13 juni 2011

Mindre än en vecka..

Nu har jag precis pratat med Ken och hans flygbiljett har blivit godkänd av hans chef. Yay! Det innebär att han anländer till Montgomery, AL nästa onsdag kl. 9. Gissa om jag kommer att vara nervös och överlycklig.

Jag börjar få koll på allt som ska göras innan resan och jag fick mycket gjort igår, så det känns skönt.
Den här veckan ska jag klippa mig, ta en tur till Örebro för att inhandla det sista och äta lunch hos mormor.

12 juni 2011

Förberedelser inför resan.

En ny dag och nya krafter..
Jag mår under omständigheterna bättre, men jag vågar mig inte på att äta vad som helst än. Under de senaste dagarna har jag varit alldeles för trött för att ens tänka på resan, men nu när jag är piggare, så är det tusen saker som ska fixas innan jag åker på söndag. 
Jag skypade med Ken igår och han har bokat sina biljetter nu och kommer att anlända till USA ett dygn efter mig (om allt går enligt tidtabell).

Jag har ansökt och numera betalat för mitt ESTA och vart nervös, när det poppade upp en liten 'note' som påpekade att det inte gick att ge mig ett direkt svar om jag vart godkänd eller inte, MEN att detta inte betydde att jag var nekad.  
Jag skulle uppdatera min status igen inom 72 timmar och när jag kikade igår så hade ansökan gått igenom. 

Nu håller jag på och går igenom vad jag ska ha med mig till USA ifrån Sverige och jag har fått beställning på Knorr dressingmix, Marabou choklad, Santa Maria Cheese dip och Lösgodis från Karamellkungen samt svenska ölglas :)
Och innan jag glömmer bort det helt, så måste jag boka min biljett till Stockholm också..