Om mig

Jag heter Madeleine och bor i Orlando, Florida tillsammans med min familj.

Under flera år har jag jobbat som reseledare och rundreseguide, vilket var helt freaking amazing! Nu i efterhand känns det så märkligt att se tillbaka på allt jag fick uppleva som guide, men gud vad kul jag har haft det! 
Guidat chartergäster vid den portugisiska ögruppen Azorerna och på Kanarieöarna, sovit i öknen och under stjärnorna i Oman, vandrat på kinesiska muren och djungeltrekkat i Costa Rica.

Jag slutade som reseledare 2008 och flyttade med Ken till Förenade Arabemiraten i två år för att sedan återvända hem till Sverige och börja plugga till-/och arbeta som läkarsekreterare. Nu har det riktiga äventyret och resan börjat i United States Of America och som Stay-at-Home mom.

Salalah, Oman

8 kommentarer:

 1. Hej och vad roligt att se dina fina blogg också!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla. Det var kul att ha hittat din blogg också. Alltid kul att läsa om livet i USA.

   Radera
 2. Hej! Hur går det med att komma hit till USA? Hur kommer det sig att du inte kan vara i USA med din man i väntan på green card etc? Själv bor jag i Nevada, och har gjort i snart 16 år. Gift med en Amerikan, men blev själv Amerikansk medborgare förra året. :)

  Ha det fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad kul att du hittade hit i bloggdjungeln. :)
   Min man arbetar i Mellanöstern och har gjort det de senaste sex åren, så ingen av oss har spenderat så mycket tid i USA. Vi lämnade in alla papper om visumansökan i sep'12 och nu återstår för mig att få ett visum samt för min man att hitta ett jobb i USA.

   Radera
 3. Hi!!! I am going through the same thing right now but going the other way. In Canada waiting to move to my fellah in Sweden :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi and welcome to my blog! :)
   I am sorry to hear that you are experiencing the same issue as we are. Hope that you'll be together soon.
   Where did you guys meet?

   Radera
 4. Hittade hit genom Jennybenny, och blir nyfiken på hur du träffat din man? Skönt att allt gått så bra nu och att du ska få flytta till USA!! : ):)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och välkommen till bloggen :) Alltid lika roligt med nya läsare och kommentarer!
   Jag träffade min man i Salalah, Oman när jag jobbade där som reseledare och nu ska det bli såå spännande att bosätta sig i USA och testa livet där.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)