4 april 2017

Påskkort och Rusk.

Hej på er fina vänner.

Tisdag och en av dagarna i veckan som känns tråkigare än alla andra .. har nog alltid känt så!

..

Idag var jag ute på morgon prommis med gänget, följt av en tur till affären för att handla basvaror och köpa påskkort.

Väl hemma igen tog Everest en liten vila och jag började få uppdateringar på mobilen om dåligt väder med åska, regn och minimala chanser till en tornado .. gulp, men det blev inte mycket av det här i Winter Park .. som vanligt.

I vilket fall så fick jag mina påskkort skrivna och ivägskickade till brevlådan, hoppas att de kommer fram i tid. Vi har varit så himla dåliga att skicka kort vid högtider, men alltid fått från släkt och vänner, så de senaste åren har vi gett oss den på att ta oss i kragen och hittills gör vi ett bra jobb.

4 kommentarer:

 1. VAD duktig du är som skickar påskkort, det har jag nog aldrig gjort. Men de blir uppskattade av alla där hemma. De är ju ofta så fina också.
  Skönt att vädret inte blev så farligt. Här ska det bli dåligt imorrn, det är "er" storm som kommer.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi fick så dåligt samvete över att alltid få kort från släktingar, så vi började skicka kort vid högtider, mycket uppskattat precis som det är att få kort i brevlådan.
   Stormen vart inte så farlig här, men i AL där svärisarna bor, är det desto värre.. Hoppas ni inte får det allt för dåligt.

   Radera
 2. Jag tycker att du är himla bra på att skicka kort och känner att j.a.g. behöver bättra mig!��✉

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi fick som sagt tidigare så dåligt samvete när vi fick kort på högtidsdagar och födelsedagar och vi hade helt glömt bort.. :/

   Radera

Skriv gärna några rader! :)