8 april 2017

Indiskt och nya bekantskaper.

Hej fina ni och trevlig lördag!

..

För en vecka sedan hade vi varit och veckohandlat och hade bestämt oss för att åka till Moghul Restaurant, som är en av våra favorit resuaturanger här i Orlando och äta middag. De serverar fantastiskt god indisk mat.

För att göra en lång historia kort, så vart Ken bekant med en av killarna(Josh) som hjälpte oss flytta våra möbler hit till Florida och han tillsammans med familj är bosatta i Oviedo, som ligger här i Orlando.

Ken har varit och spelat golf med Josh ett par gånger och de kommer jättebra överens, så vi hörde efter om de ville möta upp oss på restaurangen och de tackade ja. Jag fick möta hans söta fru Jasmine, som kommer från Peru och deras två döttar och vi hade en väldigt trevlig kväll och vi har verkligen fått fina vänner, så kul.

Tillbaka till meny haha..

När vi kom dit vart vi serverade Papadums med tre olika såser(Lime green sauce with cilantro, mango chutney och sweet brown sauce). Tasty!! Och till huvudrätt valde jag Chicken Tandoori med ris och vitlöks Naan och jag säger bara WOW. Så otroligt gott och vi fick verkligen tillbaka minnen från Mellanöstern.

2 kommentarer:

  1. Åh, det där stället vill jag prova!��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt klart! Jag tror ni kommer tycka om det stället.

      Radera

Skriv gärna några rader! :)