27 maj 2015

Val av barnvagn.

Hej på er!

Ledig dag, men önskar att jag kunde få ut mer av dagen. Igår fick jag känningar av foglossning på jobbet och framåt kvällen kunde jag knappt gå, det gjorde så ont.
Ett varmt bad, lite värktabletter och en kudde mellan knäna senare, så lyckades jag trots allt sova bra, men nu såhär på eftermiddagen börjar det göra ont igen. Usch och fy! 

Väntar på att sköterskan ska ringa, så jag kan få mer tips på vad jag kan göra.
Vi har i vilket fall beställt ett support belt som kommer på fredag, hoppas det ger lite lindring.

..

För att återgå till något roligare, så tänkte jag visa barnvagnen som vi valt. Det var svårt för det finns ju som bekant en uppsjö av dom. De flesta barnvagnar ser dock och känns väldigt plastiga ut, men vi hittade två modeller som vi valde mellan - Graco Downton och Britax B-ready, båda sk. travelsystem

Valet föll på Britax och vi är nöjda med köpet och den levererades snabbt. I paketet som vi fick fanns chassit och bilbarnstolen, som även används i chassit samt en sittdel för toddlers. Det går att köpa till en liggdel, en sk. bassinet, vilket finns med på vårt bebis register.


3 kommentarer:

 1. Jag älskar liggdelen! Det är det enda som gör att jag är lite tveksam till den vi valde (en Chicco Bravo), jag tror inte man kan köpa till en liggdel.. och så här i efterhand så borde jag ju tänkt steget lite längre och faktiskt kollat runt lite mer. Men i övrigt är de ganska lika tror jag! Gillar er färg! Så mycket mer neutral än den mest neutrala jag lyckades hitta. Jättesnygg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Visst är det svårt att välja vagn, finns ju otroligt många modeller och funktioner. Jag/vi fastnade för den barnvagnen, just för att den har en liggdel och påminner om en svensk barnvagn. Tror den fanns i rött också, men vi körde på svart.

   Radera
 2. Det är viktigt att ha en liggdel också! Så köp absolut den, om ingen ger er den i present. Vet att de flesta i USA bara använder bilbarnstolen, men bebisar ska inte vara i den längre än ett par timmar per dag sammanlagt. De kan få andningsproblem av att vara för länge i sittande ställning.

  Carina

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)