25 maj 2015

Babynest.

Infant-Toddler.se

Happy Memorial Day från USA!

Vi sitter och kikar på babynests och undrar om någon av er har tips/bra erfarenhet på vart man kan köpa dom. Har sett att det finns amerikanska versioner, men önskar helst den från Sverige.

Tack på förhand.

4 kommentarer:

 1. Väntar också barn i September, jag har satt mamma i uppdrag att sy ett babynest, verkar rätt enkelt om man är lite händig! Finns en massa instruktioner om man googlar sy babynest eller liknande.

  Här i NZ finns babynest inte alls. Här swaddlar man ofta bebisar, medans i Sverige verkar man avråda detta, tror att det är vanligt även i USA, har ni funderat på detta?

  Ska på vägen till Sverige i sommar åka via USA och då passa på att göra ett flertal inköp. Har ni börjat på en baby registry eller liknande? Några tips på amerikanska bebissaker som du spanat in? :)

  Kram
  Jen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis till bebisen! :)
   Många gör sina egna babynests, om man är lite händig, vilket jag inte är med nål och tråd .. men men. Mina föräldrar tar med sig lite smått och gott till lillan, som inte går att få tag på här.
   Angående sk. swaddling är det något som är vanligt här i USA, men som inte är min melodi. Har också läst att man avråder det hemma..
   Vi har ett baby registry, vilket vi skaffade ganska tidigt, då familj och vänner ville veta vad vi önskade oss till lillan.
   Gällande amerikanska bebissaker, så har vi kikat på ett babygym, babysitters och leksaker som ex. Sophie the Giraff .. mycket som säkert kan köpas i vilket land som helst.

   Ha en fin dag!

   Radera
 2. Jag har faktist bett min svarmor att sy en at mig. Jag kommer kopa tyg och alla material som behovs. Det finns beskrivningar att hitta online men pa svenska. Sa jag kommer fa guida henne.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har sett att många syr sina egna (om man vore så händig med nål och tråd) och de verkar mer poppis i Sverige, än här. Hittade ett babynest på Babies R Us, men det såg inte ut att vara samma sort. Mina föräldrar kommer hit i höst och då tar de med ett vilket jag hoppas kommer bli bra.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)