27 maj 2015

My buttocks hurts!

Hej och hå, min skinka känns .. blå!? Neeej skämt åsido.

Jag fick känningar av foglossning på min högra sida igår eftermiddag och jag kunde verkligen inte gå framåt kvällen, så ont.
Pratade med en sköterska nu på eftermiddagen och hon rekommenderade vila, Tylenol Extra att ta till natten och även rekommenderad dos under dagen, värmedyna under 15 min intervaller, support belt samt massage hos specialist och ev. besök hos en kiropraktor, kudde mellan knäna för stabilitet för att nämna några.

Jag tänker fortsätta med de första anvisningarna först och blir det inte bättre, så känns ju massage inte helt fel. Längtar tills mitt belly belt kommer på fredag..

4 kommentarer:

 1. Jag hade foglossning under min första graviditet och fick rådet av en barnmorskekompis att "leva som en sjöjungfru". Hålla ihop bäckenet. Tycker det var ganska bra faktiskt. Fick mig själv att sluta sova på magen med ena benet åt sidan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jättejobbigt och det blir som värst på eftermiddagarna. Tack för tipset om "sjöjungfrun", måste testa det. Tack!

   Radera
 2. Hoppas du fått lindring! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör fortfarande ont och vila med kudde som stöd har avlastat lite, men det är när jag går...satan i gatan vad ont det gör :(
   Ser inte fram emot en lång dag på jobbet, men som tur är kan jag sitta när jag känner för det.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)