9 april 2015

We are having a ..

Förra veckan fick vi svar på frågan, om vi väntar en pojke eller flicka. Otåliga som vi båda är, så ville vi ta reda på vad vi kommer att få i höst och svaret är ..

En liten flicka!8 kommentarer:

 1. Ahhh sa fin du ar med lilla magen! Och sa roligt med en liten flicka, aven om det ar precis lika underbart roligt med en liten pojke! Men det ar ju alltid sa spannande att ta reda pa vad det ar och kunna borja fixa och handla...

  Hoppas att illamaendet och andra besvar haller sig borta nu! Jag tyckte det var svart att hinka vatten hela dagarna, sa ett litet tips ar att ha ett visst antal vattenflaskor i kylen/pa koksbanken eller en viss container i kylen som "maste" vara tom pa kvallen..Det hjalpte mig, da jag annars inte kom ihag hur manga glas jag druckit. Min barnmorska tjatade alltid om att jag maste dricka mycket, speciellt med tvillingarna...Speciellt nu nar ni borjar fa varmt hos er!

  Stor kram och Happy Shopping...<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket, känns väldigt spännande! Illamående var det som jag upplevde jobbigast, men tack o lov så försvann det för ett par veckor sedan och jag har verkligen börjat få tillbaka energin igen!
   Min obgyn sa också att jag ska dricka massor av vatten och jag måste verkligen påminna mig själv om det...precis som du så har jag en flaska, där jag håller koll på hur mycket jag får i mig under dagen.

   Radera
 2. Grattis, vad kul med en flicka :D

  SvaraRadera
 3. Vad kul och grattis. Vilken fin bild på dig. En liten Southern Belle ligger i din mage.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad go du är. Magen börjar sakta få fin gravidform. Under många veckor såg jag mer lönnfet ut haha...

   Radera
 4. Så häftigt att man kan ta reda på vad det blir! :-D

  SvaraRadera
 5. Ahh va kul! Grattis!!
  Min kusin fick reda på att hon väntade en tjej men istället kom en kille! Man vet aldrig vad som gömmer sig! haha

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)