19 februari 2015

Alabama wedding.

Klockorna klämtar till sommaren för min svåger och hans fästmö och för ett par veckor sedan fick vi en inbjudan till deras bröllop.

Datumen för denna ceremoni har ändrats lite fram och tillbaka pga. deras studier och jobb, men nu har de bestämt datum - sista helgen i juli och Ken har blivit tillfrågad att vara bestman.

Nu ska jag också tillägga att bröllopet kommer ske i Alabama - i Juli!! .. fatta vad varmt och fuktigt det kommer vara.

Bröllopet kommer vara utomhus framåt kvällen vid en gård som kallas för Applewood Farm och som ligger i närheten av Birmingham och festligheterna kommer vara inomhus tackolov i en omgjord lada som ser jättefin ut.

Vi har redan nu gjort en hotellbokning och kommer att spendera helgen på Hyatt Place i Birmingham, som också är pet friendly eftersom junior ska med.

8 kommentarer:

 1. Åh, vad kul att ha ett bröllop att se fram emot! Jag skall på bröllop i maj och det skall bli så kul att få piffa till sig riktigt ordentligt! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ser verkligen fram emot det, minus värmen då är klart :) Alltid roligt att få fixa till sig.

   Radera
 2. Det låter verkligen spännande, önskar att vi fick vara med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör vi också! :) Skickar massa bilder.

   Radera
 3. Va härligt. Ser fram emot/hoppas på att en dag få gå på ett amerikanskt bröllop. Men värmen i Alabama mitt i sommaren skulle jag nog helst skippa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli roligt, men som sagt minus värmen. Jag hoppas att det kommer bli en dag att minnas iallafall. Får uppdatera på Instagram och här på bloggen, när den dagen kommer.

   Radera
 4. Vad kul med bröllop och i Alabama. Kommer säkert bli väldigt fint och trevligt på alla sätt men JA det kommer absolut att bli väldigt varmt och fuktigt. Du får ha håret uppsatt (brukar vara skönare då det är riktigt varmt). Du får försöka välja någon sval klänning som inte klibbar för mycket. Men svetten kommer säkert att lacka ändå men inte bara på dig utan på alla.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli riktigt trevligt, men varmt! Sval klänning och uppsatt hår it is! :)
   Kram

   Radera

Skriv gärna några rader! :)