27 april 2014

One shade of grey.

Igår började dagen lugnt och fint, för att senare på eftermiddagen bli något sånär organiserat kaos...!!

Vår kyl/frys samt tvättmaskin och tumlare levererades vid 16-tiden och vissa av produkterna kunde tas in genom garaget vilket gick smärtfritt, men kylskåpet var för stort, så de fick montera bort ytterdörren(!!) får att kunna få in det i huset samt möblera om lite.

På något sätt hade vi förträngt hur stort kylskåpet var, men nu är det på plats och vi älskar det. Massa utrymme och en fungerande ismaskin som både gör krossad is - och isbitar. Vardagslyx!

Vi har också tvättat allt och inget, bara för att liksom...haha, gud vad nördig man blir av nya saker.6 kommentarer:

 1. Jattefina! Forstar att ni ar nojda med inkopen. Nar jag var au pair hade min vardfamilj en san kyl/frys med ismaskin som gjorde bade krossad is och isbitar, vardagslyx verkligen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Vi är så nöjda!

   Radera
 2. Detta är vardagslyx! Gud, så skönt med nya och fräscha vitvaror! Om jag visste att jag skulle bo kvar här hade jag satsat på nytt kylskåp med en rejäl frys, man har andra drömmar i 30-årsåldern än vad man hade i 20-årsåldern. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha eller hur? Hade varit så annorlunda när man var tjugo, men nu är det verkligen vuxenpoäng!! :)

   Radera
 3. Snygga! Tycker det ar sa snyggt nar man har rostfritt av allt, men nar vi kopte nytt kylskap velade vi, las jag, lange om vi skulle ta rostfritt kyl/frys eller vitt. Vi valde dock vitt till slut, da det passar med allt och sa lange vi flyttar runt vill vi inte heller att det blir repor etc pa det. Men nar vi bor i hus som vi forhoppningsvis stannar i ett tag, blir det rostfritt! Snygg tvattmaskin ocksa, en san stor frontloaded star hogt pa onskelistan har ocksa!! Med matchande torktumlare...suck! :)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Både Ken och jag är väldigt nöjda och produkterna är väl värda pengarna och jag hoppas verkligen att vi har gjort en bra investering. Thumbs up!!

   Radera

Skriv gärna några rader! :)