28 april 2014

Börjar känna fjärilarna komma...

Kan börja med att meddela att jag tappat bort mina kära fina solbrillor från Ralph Lauren som jag köpte i Malaga förra sommaren. Som vi letat...och jag blir så trött på mig själv och besviken naturligtvis! Samt att solen i Texas är inte att leka med...fick ta ett par gamla som jag har i reserv. Alltid något.

Jag måste ha lagt dom någonstans i huset, då vi fick flytta runt på saker när killarna kom med vitvarorna i lördags. Hmm, det ligger och gnager bak i huvudet på mig hela tiden. Men så småningom kommer de väl fram.

Idag började Ken kvällsskift igen, så på förmiddagen rensade vi ogräs och klippte gräsmattan på framsidan av huset. Skönt att få det gjort innan det blev för varmt. Idag har vi +30C.

Nu har Ken åkt till jobbet och jag ska strax ta en tur med bilen för att dubbelkolla att jag hittar till jobbet imorgon förmiddag.

Börjar bli lite nervös, men jag vet att det kommer gå hur fint som helst. Men lite fjärilar i magen måste man få ha när det är första arbetsdagen eller hur?! :)

Fin måndag på er!


8 kommentarer:

 1. Åh vad spännande med ditt nya jobb, vad kommer du få göra? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska på intro imorgon, då får jag lite mer kött på benen vad mina exakta arbetsuppgifter kommer vara...I vilket fall så ska det spännande!

   Radera
 2. Lycka till på nya jobbet! Lär gå finfint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket :) Det hoppas jag också.

   Radera
 3. Lycka till med nya jobbet! Så spännande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Ska bli kul med något nytt.

   Radera
 4. Grattis till jobbet. Klarar sig Linus alldeles själv hela dagen nu när ni båda skall arbeta eller hur ska ni göra med honom?

  SvaraRadera
 5. Tack :) Ken jobbar kväll, så lillen kommer bara vara själv någon timma innan jag kommer hem.

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)