26 april 2014

Ny arbetsoutfit.

Igår mötte jag upp Ken på Hulen Mall för att kika på GAP om vi kunde hitta delar till min nya arbetsklädsel. Och de hade rea upp till 60 % på vissa plagg i butiken. Yay!!

Jag lyckades hitta byxor, men tyvärr var dom lite för långa, men butiksbiträdet ringde till en annan GAP-butik på University Dr, där dom hade den kortare modellen, som skulle reserveras åt mig. Ken hittade också en jättefin marinblå kavaj som följde med hem.

Vi sprang också igenom Macy's där några vita baströjor samt en Ralph Lauren skjorta fick följa med hem. Helt galet vilken prisskillnad det är jämfört med hemma :/

På vägen hem stannade vi vid den andra GAP-butiken och till min lättnad var byxorna betydligt bättre i längden. Jag får se om jag möjligen lägger upp dom lite...

Mycket nöjd med shoppingturen och jag fick allt och lite till som jag behöver på tisdag.

Trevlig lördag på er!


6 kommentarer:

 1. Härligt att du fick tag på allt du behöver inför tisdagen och lite extra. Ja det är stor skillnad på att shoppa i USA där priserna är bättre. Vad spännande med nya jobbet som börjar nästa vecka. Ser fram emot att höra mer om detta då du börjat. Kommer du att jobba heltid? Vilka arbetsuppgifter kommer du ha? Jobbade du med något liknande i sverige innan?
  Kram och fortsatt trevlig och skön söndag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :)
   Jätteroligt och nytt för mig. Har aldrig tidigare jobbat på museum, men väl varit på flera som guide haha...
   Jag kommer börja halvtid då vi har en liten valp, men de ville öka på mina timmar så vi får se vad som händer. Jag kommer att arbeta som assistent vid en samurajutställning som pågår just nu och det ska bli kul.

   Radera
 2. Du får läsa mitt inlägg på min blogg om märkeskläder. När jag flyttade till USA så gillade jag RL kläder...

  SvaraRadera
 3. Bra med lite nya kläder för jobb. Så bra priser här på mkt.
  Gillar också Ralph L och köper gärna deras kläder.
  OCH är det nu denna vecka du börjar jobba??? FYYY så spännande!!
  ALL lycka till!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en svart kostym, men tyvärr funkade inte den...nåväl aldrig fel att införskaffa lite nya basplagg i garderoben. Mycket fint att botanisera bland, både på Macy's och GAP. Jag gillar verkligen Ralph Lauren och är glad över vilken prisskillnad det är jämfört med Sverige. Roligt att kunna köpa ett plagg utan att halva lönen går åt :)

   Tack så jättemycket! Jag börjar jobba imorgon och det pirrar verkligen i magen nu, men det ska bli så himla kul att få något att göra och träffa nya människor.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)