10 april 2014

Besök hos veterinären.

I morse hade vi vårt månatliga besök hos Banfield Animal Hospital för att lillfisen skulle få sina vaccinationer. Guud tar det aldrig slut liksom...

Han väger nu 25Ibs/11,6kg. Han äter och växer, men är perfekt enligt veterinären. Hon tyckte han var jättefin och duktig. Han gjorde inte ens ljud ifrån sig, när hon gav honom en spruta i låret...varför? Han vart mutat med kex :)

Allt väl med alla vaccinationer och dyl, men idag tog vi också beslutet att kastrera honom, vilket kommer att ske i mitten av maj. 

Det blir dagkirurgi, vilket innebär att vi lämnar honom vid 7am och hämtar upp honom vid 4.30pm. Varför dom väljer att behålla honom så länge, är för observation, vilket känns tryggt utifall något skulle inträffa.

Annars?!

Ken jobbar kvällsskift. Jag varvar jobbsökande med att ladda tvättmaskinen, då vi måste packa imorgon. Linus ligger däckad i soffan. Vädret är behagligt, men förbaskat blåsigt!


4 kommentarer:

 1. Han är så söt, er lilla vovve!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är verkligen ett litet charmtroll och väldigt go o glá :)

   Radera
 2. De blir aldrig färdiga med de där sprutorna eller de måste klippas, eller de måste ha sånadär droppar mot fästingar & sedan är det dags för rabies-sprutan igen & den där medicinen mot heartworm.. bla bla bla.. Zzzz.. haha ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja alltid är det något. Igår var det DHPP och Heartworm. Vi har börjat klippa hans klor själva(eller Ken rättare sagt, jag är alldeles för blödig för sånt).
   Ha en fin fredag!

   Radera

Skriv gärna några rader! :)