11 april 2014

Fyra månader i USA.

Hej på er! Hoppas alla har en bra fredag hittills :)

Ken ska strax bege sig iväg för att jobba några timmar innan vi tar helgen. Jag ska bege mig ut i solen och ladda D-vitamin. Underbart väder ute idag med ca. 30 grader. Jag klagar inte!

Packning till vår roadtrip har halkat efter lite, men det ordnar vi ikväll. Kanske inte världens bästa timing, men det mesta är redan förberett, så det borde gå snabbt.

Idag slog det mig också att jag varit i USA i fyra månader!! Fatta vad tiden går fort...helt crazy, men underbart.

Mycket har hänt sedan jag flyttade hit och alla mina dokument är uppdaterade, så nu är nästa projekt att ta körkort. När Ken är på kurs om dagarna, så tänker jag plugga manual, så jag kan ta testet när vi kommer tillbaka till Texas igen.

Vi kommer att vara på resande fot fr.o.m imorgon och jag kommer att hålla mig mer uppdaterad på Instagram. Länken dit finns i högerfältet  

Y'all stay tuned!


4 kommentarer:

 1. Tiden flyger verkligen sin kos. Ha en alldeles underbar resa. Ser fram emot att följa dig via Instagram. Vilket underbart kort på dig på vänstra blogg marginal. Ser ut som en super yummy tropisk drink du dricker. Smarrig Pina Colada eller något sådant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhh tack så mycket! :) Jag beställde en "liten" Pina Colada och fick en helt kokosnöt välfyllt till bredden...men god var den ;)

   Radera
 2. Det är ett bra betyg att det känns som att tiden går fort.:-)
  Saknar verkligen det varma, härliga vädret!
  Lycka till med kökortet nu - det grejar du galant! ☆

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det hoppas jag också. Kör här i stort sett varje dag, så jag tror och hoppas att allt går smidigt.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)