10 april 2014

Project - Meeting new friends.

För ett tag sedan träffade jag Camilla från Sverige och vi har mötts upp ett par gånger för en fika. Jättemysigt och det kommer att bli fler...

Idag har jag träffat vår grannes fästmö, då vi tog en smoothie. Hon heter Hailey och flyttade hit från Kina i februari. De kommer att gifta sig i början av maj.

Eftersom jag jobbat i Kina, så var det roligt att dela mina upplevelser med henne och hon kommer också från en av mina favoritstäder - Shanghai.

Annars så förbereder vi inför vår Colorado-resa. Vi har gjort lite ändringar i resrutten för att vi ska få se mer av USA, så nu har vi bakat in lite av Utah också...dear lord, det kommer att bli en platt röv för mig innan Amarillo :) Mååånga timmar i bilen! Men kul ska det bli i alla fall.

Linus valpfoder kom idag och han tog kontroll direkt!!

Solig och skön kväll på terrassen.

8 kommentarer:

 1. Vilken rolig bild på Linus där han ligger i stolen på terrassen. Ser nästan ut som han är lite uttråkad och tycker att aaah kom igen då Matte, hitta på något kul ;-)
  Roligt med nya vänner. Det är en av de sakerna som är fantastiska med att flytta till nytt land och ny ort, man träffar många nya underbara människor som berikar ens liv på många sätt.
  Så spännade och kul med er Colorado resa. Jag är helt klart avis. De där trakterna har så fantastiskt vacker natur. Det är på min önskelista till nästa USA resa att få åka just till Colorado och the Rockies och uppleva en hel del av nationalparkerna som finns där som Yellowstone.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är en sån diva och väldigt bortskämd! :) Bästa och dyraste filten har han också gjort till sin...lillplutten.

   Det ska verkligen bli så roligt att komma ut på en roadtrip med nya stater, städer och intryck. Massa bilder på Insta utlovas :)
   Kram!

   Radera
 2. Spännande med resa, jag vill veta allt! Vi ska resa med husbil i Colorado-Wyoming-Montana-Utah i sommar, så jag hoppas du kan tipsa efter er resa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut. Kommer ta mycket kort. Det ska bli jättespännande! Lovar att uppdatera så fort jag kan...Instagram kommer att användas mycket! :)

   Radera
 3. Verkar att bli en underbar resa. Skicka många bilder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli jättekul! Och jag lovar att ta många bilder :)

   Radera
 4. Åh, den roadtripen skulle jag ha velat vara med på! Massor av foton beställes härmed.=)
  Så skönt att det klickat med Camilla och att det känns bra med Hailey. Nu skall du se att rötterna börjar växa. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Mobilen och Instagram kommer användas flitigt!! :)
   Känns bra att det börjar lossna lite på "vän-fronten". Allt kommer undan för undan, men just nu känns det bra. Har lagt upp mitt cv på diverse jobbsiter och även sökt ett par jobb.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)