26 mars 2014

Texas Rangers Baseball.

Den 11 maj ska Ken och jag iväg till Arlington och Rangers Stadium för att se min allra första baseball game. Ska bli jättekul och det är lite belöning för att Ken har jobbat så mycket sista tiden.

Texas Rangers möter Red Sox på hemmaplan och vi ser fram emot en spännande match och ännu en väldigt amerikansk upplevelse för mig.

Bild lånad från Google.

4 kommentarer:

 1. Kul! Det är mycket roligare att gå och titta på sport live än att se på tv tycker jag. Även om man inte kan följa spelet helt för att man inte kan många regler så är det ju så mycket mer och annat runt om kring som gör hela upplevelsen till något händelserikt och skoj. Det är ju perfekt att du har Ken som du kan fråga och lära dig spelet från också.
  Sport är stort i USA och det blir ofta en härlig och kul folkfest av det hela. Har faktiskt aldrig varit med om något negativt som huliganer och sådant som finns i europa. Det verkar inte alls finnas på samma sätt i USA.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är jätteroligt att få komma iväg och titta på en match, som imorgon till exempel när vi ska till Dallas och på NHL. Superskoj. Riktig folkfest utan bråk.
   Ska bli roligt att få se min allra första baseball game också.

   Radera
 2. Åh, det var verkligen enda minuset att de var borta och körde träningsmatcher hela besöket. Det får bli en annan resa! Hoppas ni får en riktigt trevlig dag!=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Säsongen verkar köra igång ordentligt nu i april och det var så typiskt att de hade träningsmatcher när du var här. Men nästa gång du är här i USA får vi försöka pallra oss iväg igen :)

   Radera

Skriv gärna några rader! :)