30 januari 2014

Interstate 35 - Highway from hell.

Hej på er och tack för era kommentarer i tidigare inlägg. Jättekul att få läsa!

Här springer dagarna springer iväg och om två dagar får vi hämta lille Linus. Åhh vad vi längtar må ni tro ♡

Min allergi börjar bli lite bättre och jag har slutat med Afrin (nässpray) som hjälpte otroligt, MEN som bara fick användas i tre dagar. Jag fick tips om att använda Arm & Hammer Allergy and Sinus Relief som var helt otroligt. Det finns även en sort av samma märke som man kan använda nattetid, men den var slut överallt i närheten här, så jag fick bege mig till affären Kroger som ligger ca. 20 min härifrån där den fanns.

Jag gillar inte att ge mig ut på större vägar, vilket nästintill är omöjligt här i Ft Worth. Men jag hade knappat in adressen på navigatorn som skulle ta mig förbi de lite större vägarna, men jag missade en jäkla avfart och hamnade på en av de största motorvägarna i Texas. Yaay vad lycklig jag blev...

Efter diverse svenska och engelska svordomar som passade bra i stundens hetta, så fick jag ta tjuren vid hornen och ge mig ut i trafiken och det gick faktiskt bra.

Kom både dit och hem samt att jag fick med mig den sista förpackningen av Arm & Hammer som de hade. Lyckan var total! :)

Ikväll väntar NHL-hockey i Dallas och en uppdatering från kvällens evenemang kommer inom kort.

8 kommentarer:

 1. Toppen att du börjar må bättre. Du har min fulla beundran som fixade körningen på en riktigt stor motorväg. Kan nog säga att svetten hade lackat på mig om jag hade hamnat där. Strong gjort!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Jag vart riktigt panikslagen där ett tag, men det var bara att andas, andas och ta det lugnt.

   Radera
 2. Korningen blir bara lattare och lattare ju mer man "tranar". Jag var jattenervos i borjan, men nu tycker jag nog till och med att det ar lattare att kora i USA (stora motorvagar inkluderat) an i Sverige :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns verkligen bättre och bättre för varje gång jag kör och förra helgen körde jag mellan Austin och Waco. Gick hur bra som helst! Känns också bra för självförtroendet att jag börjar hitta här. woohoo!

   Radera
 3. Svar
  1. Det kommer jag lovar. Arbetar på inlägg från förra torsdagen, då vi var i Dallas...dagarna räcker inte till med en liten valp i huset. Får passa på nu när han sover :)

   Radera
 4. Haha, haller med Jenny ovan, har varit inne flera ggr nu for att lasa mer om er San Antonio resa och givetvis om Linus forsta dagar! Hoppas han inte har bitit sonder alla dator kablar...:O
  Hoppas att allt gar bra!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej då :) Det har bara inte funnits tid, men nu har vi börjat hitta en bra rutin och Linus börjar bli mer självständig här hemma och behöver inte ha mig precis bredvid sig hela(!!) tiden.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)