6 februari 2014

NHL i Dallas.

Förra torsdagen tog vi Trinity Railway Express från Ft. Worth till Victory Station i närheten av Dallas, vilket var så behagligt. 10 dollar t/r, så vi slapp köra och att vi kunde koppla av med några öl samt Margaritas. (Fortfarande addicted).

Arenan var stor och fin och det var en cool upplevelse att få se matchen live. Det var inga svenska spelare med i Dallas Stars, men motståndarlaget hade ett par svenskar med. Kul.

Matchen gick till övertid, men tyvärr så förlorande Dallas med 3-2. Oh well. Oerhört kul att ha få se min första match iallafall.
4 kommentarer:

 1. Relativt ny läsare här hos dig, ville bara lämna ett litet avtryck och säga att det är jättekul att följa dig & ditt nya liv i USA! Låter som ni haft en riktigt mysig dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och välkommen hit! Vad kul med nya läsare som kommenterar :) Tack snälla.
   Jag har varit här i snart två månader och jag får ibland nypa mig i armen, att jag verkligen bor här nu. Försöker att skriva dagligen på bloggen, men nu med en valp i huset så har inläggen tyvärr blivit lidande, men det ska det bli ändring på.
   Trevlig helg!

   Radera
 2. Det är kul att se sådana här sportevenmang live. Jag är egentligen inte mycket för att kolla sport men när man går på något live så som ni gjorde blir det en helt annan grej. Enda gången jag kolla på sport på tv är under OS eller något VM eller så.
  Härlig kväll synd att Dallas förlorade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var jättehäftigt och vilken atmosfär! :) Blir definitivt fler turer dit.
   Trevlig helg!

   Radera

Skriv gärna några rader! :)