28 januari 2014

Besök från Sverige.

Igår fick jag e-mail från fina Jenny som skrev att hon bokat sin biljett och kommer till USA och oss i Texas i början på Mars. HURRA vad kul och vad överlycklig jag blev!!

Då väntar utflykter, shopping, fikadejter och mycket mera..plus att hon får fira St. Patrick's Day här också, vilket även kommer att bli min första.

4 kommentarer:

 1. Vad kul! Säker på att ni kommer hitta på en massa roliga och mysiga saker tillsammans. Underbart att ha något sådant att se fram emot.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var verkligen en morot att se fram emot. Till och från blir det ganska trist att gå här hemma och inte kunna göra någonting pga. jag inte har mitt GC ännu.

   Radera
 2. Ska bli så kul och som jag saknar dig här hemma! Inte många som förstår sig på det där med oändliga maratonfikor. ;-) Det blir min andra St Patrick's day! Första i Detroit och oh my - polisen tog grönklädda rattfyllerister redan kl åtta på morgonen, så ska vi fira som seden blir det nog ett antal drinkar... :-) Minus bilkörning...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhh vad kul, då vet du allt(!!) vad St Patrick´s Day innebär ;) Ken har berättat lite om det, men det ska bli så kul att uppleva. Och vi räknar ner tills du kommer..yaay det ska bli riktigt kul!

   Radera

Skriv gärna några rader! :)