20 december 2013

Veckan i bilder & text.

Förutom att få ordning på huset, träffa grannar och arbetskamrater, så har Ken visat mig vad Ft.Worth har att erbjuda.

Starbucks
Underbart att ha nära till hands och jag har skaffat min app som gör det enkelt att betala med och fylls på när saldot sjunker under 15$! Jag har också testat drive thru, vilket var en smidig historia.

Central Market
Vilket ställe. Färsk frukt, grönsaker, pasta, kött, fisk, vin, ost, sallader, kryddor - Allt!

Stockyards
Supermysigt område som hade hela västern-känslan över sig. Barer och restauranger som verkligen måste besökas igen.

Eagle Mountain Lake & Lake Worth
Fantastiskt vackert område, då jag "övningkörde" här för någon dag sedan. Mysiga caféer och restauranger i anslutning till sjön.

8 kommentarer:

 1. Underbart att ni har det så gott & att du trivs!! Har du förstått än att "this is it" liksom?? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har gått lite över en vecka och det börjar så smått sjunka in att jag är här nu permanent och inte på semester. Hittills känns det bra och vi har kommit i ordning med huset vilket känns som en mycket bra start.

   Radera
 2. Kul med rapport. Tror det är svårt att komma till insikt med att du verkligen BOR här nu , det tar sin lilla tid och det ska det också få göra. Underbart att första intrycken och KÄNSLAN är så bra. På det kommer du långt!!
  Allt kommer nog att gå upp och ner, men det är så det är. Det är ju så många nya intryck just nu och så mkt att ta in och smälta. Julen står för dörren!! OCH du har åkt genom Sbux drive thru. DET har inte ens jag gjort, hahhahha!!!
  Har ingen sbux drive thru i närheten, hihi!! Jag får vackert knata in på mina :-) Appen har jag inte heller, fniss. YOu're so American ;-)
  Har aldrig varit i Texas, men skulle gärna ta mig en tripp vid tillfälle. The Stockyard ser grymt trevligt ut. Hur varmt har ni det nu?
  SÅ kul med dina blogginlägg!! OCH vad skönt att det gick så SMIDIGT i immigration!
  Ser fram emot inlägg snart igen!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Feels great to be here at last.. :)
   Ken har hjälpt mig sååå himla mycket med hur saker och ting fungerar här..även Starbucks drive thru..hihi! Tryggt att han är hemma hos mig första tiden.
   Vädret här är helt tokigt. Nollgradigt ena dagen och strålande sol nästa..normalt enligt vår granne.
   Stockyards var helt underbart. Verkligen som en gammal västern film.
   Känns bra dock en aning förvirrande att immigration gick så smidigt efter all väntan och allt..., men jag är glad att vara här.

   Radera
 3. Underbart att läsa - känns som en saga nästan! Ni är tillsammans, nytt vackert hem och allt roligt som väntar!

  Varm kram
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns verkligen helt underbart att vara här. Alla har varit så vänliga hittills, vi har fått ordning på huset och inredningen. Thumbs up att vara här! :)
   Trevlig helg och många kramar från Texas!

   Radera
 4. Central market har jag inte testat men det ser jättefint och fräscht ut. Det fanns inte i AL då vi bodde där. Whole Foods är en stor favorit som jag alltid försöker se till att besöka då jag är i USA. Central Market verkar likna Whole Foods mycket. Det tar lite tid att hitta sina nya favoriter vad gäller butiker då man flyttar till USA. Jag hade inte mycket koll på butiker att handla kläder i då jag först flyttade till USA. Nu har jag många favoriter som jag ser fram emot att besöka här inom kort.
  Vad kul att få se din vecka i bilder. Ni har ju redan hunnit med massor.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt är verkligen så utspritt och det stämmer att man verkligen måste hitta sina favoriter. Verkar inte som om det finns Whole Foods i närheten där vi bor, men jag kan tänka mig att Central Market är något liknande. Underbart ställe och en personlig favorit! :)

   Radera

Skriv gärna några rader! :)