20 december 2013

Helg med lugn & ro.

Idag är jag extra glad och lättad för den delen att jag lyckades köra och hitta till Bed,Bath&Beyond helt själv. Yay me!! Tycker det är lite läskigt att köra här...

Vi hade beställt en Keurig Coffee Carousel online, men det visade sig vara till fel kapslar. Typiskt! Så idag åkte vi och bytte den, vilket gick bra.

Resten av dagen har vi diskat och ställt undan de kastruller och stekpannor som blev levererade igår. UPS-killarna såg måttligt roade ut när de kånkande in 3(!!) stora kartonger.

Hela förra veckan var kaos här med kartonger, bubble warp, frigolitförpackningar...usch!! Och så fort vi städat undan ett par kartonger och klappat oss på axlarna för att ha gjort ett grymt jobb, ringde det på dörren och nästa lass var på ingående..MEN nu är vi så gått som klara.

Ken har också skaffat något som heter HULU Plus, vilket gör att jag kan komma ifatt på olika tv-serier, filmer m.m som jag missat bl.a. Grey's Anatomy. Heaven!!!

Ikväll blir det Chinese take-away och film för det är vi värda..och ett glas vin eller två ;)

Keurig coffee carousel.

8 kommentarer:

 1. Så himla kul att du nu äntligen har fått flytta över till USA! Jag gläds med er :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Känns underbart att äntligen vara här och få tillbringa min tid med Ken och vårt hem.

   Radera
 2. Skönt att ha kommit i ordning! Väldans smidigt att klicka hem allt som behövs och slippa kånka hem det från affärerna. Ni har varit otroligt effektiva - njut av jul med gott samvete nu! ☆

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har slitit som bara den och onlineshopping gör allt så mycket smidigare vilket har sparat oss tid :)
   Nu är det julfrid hemma och nu ska vi "bara" göra den sista grocery shopping..

   Radera
 3. Harligt att man kan kopa och handla sa mycket online anda, sa att ni slipper spendera mycket tid i affarer och springa/kora runt och jamfora och kolla. Sa mycket smidigare, da ni kunnat anvanda tiden till att verkligen packa upp och fixa mellan varven! Sa skont att komma pa plats och fa in lite julstamning i huset innan helgerna! Hur har ni tankt att fira jul? Kommer hans slakt till er, aker ni till dom? Firar ni sjalva? Spannande och nytt allting for dig, vilket sakert blir jattebra!

  Har maste jag stressa vidare, julkanslan har inte riktigt infunnit sig. Stadade, fixade och pyntade for lange sedan, men mina sma anglar gor att det ser stokigt ut snart igen..suck. Bara att ta tag i det, plus massa andra "masten"...:) Nar du kanner for det ser jag verkligen fram emot massa foton fran ert hem!!

  Stora kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har sparat oss tid att åka runt, men ibland kan det som sagt bli fel.. :)
   Vi kommer att fira jul med Kens chef och familj, men hoppas kunna spendera nästa jul ihop med hans familj eller om vi åker till Sverige, vi får se..
   Kramar på er!

   Radera
 4. Läst ikapp, vad roligt att ni börjar komma på plats! Trivs du med hus, grannar och stad? :) Hoppas på videosnuttar med rundtur :)) GOD JUL!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns bra än så länge och vi trivs bra i området och med de grannar vi hittills träffat. Alla är väldigt vänliga och stöttande.
   Staden Ft Worth är så stor och jag har bara sett en liten del av hela, men det kommer att lösa sig med tiden och det finns väldigt mycket att upptäcka.
   God Jul på dig och jag ska tänka på videosnutten, känns lite läskigt.. :)

   Radera

Skriv gärna några rader! :)