28 december 2013

Fitbit.

Idag har Ken fixat i garaget och jag har städat huset..puuh! Men det känns verkligen jättehärligt efteråt och vi är nöjda.

Sedan åkte vi ut på lite ärenden till Home Depot och Best Buy med en liten paus för att testa hamburgarna på Whataburger :)

Vi kom hem från ärendena med lite av allt, men mest spännande var armbandet från Fitbit som håller koll på typ allt, steg, vikt, sömn..ALLT genom ett armband som man bär dygnet runt!

Efter nyår är det dags att ta tag i träningen igen..längtar tills vi får igång Wii igen. Så kul...

5 kommentarer:

 1. Kanns det som om du landat lite nu och borjat komma in i vardagen an eller ar allt fortfarande jattenytt? Det ska verkligen bli jattekul att folja din resa har i Texas nu :) Forresten, vad har du for traningsspel pa Wii? Vi kopte ett Wii for nagot ar sedan och tanken var att jag skulle borja anvanda det for traning, men har inte haft tid/glomt bort att leta efter ett spel som ger bra traning. Det som kom med the Wii ar inte sa jobbigt utan jag vill ha nagot som an verkligen blir trott av efterat, vad kor du med?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går fortfarande i vågor, men det blir bättre.
   Wii-spelet köpte vi i UAE med tanken att jag skulle träna, vilket jag gjorde och det var hur kul som helst, men när jag kom till Sverige så har det bara legat och samlat damm..tyvärr.
   Nu har vi kört igång igen och jag använder Wii Fit och My fitness coach.

   Radera
 2. Spännande armband! Undra om d finns i Sverige?
  Kram
  Charlotte
  http://butterflyeffect.nu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj har ingen aning om det finns i Sverige, men det är verkligen en jättehäftig grej :)
   Kram och trevlig söndag!

   Radera
 3. Åh, jag skulle också vilja ha en sån (just nu har jag bara Fitbit Zip) . Skriv en review när du använt den ett tag :)

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)