3 september 2013

Paus.

Tar en paus ifrån bloggen ett tag.

Mycket som pågår just nu och jag måste hitta fokus igen.

Ni vet att jag kommer meddela er så snart något händer på immigrationsfronten.

Stay tuned.

xoxo

6 kommentarer:

 1. Hoppas att du kommer att hitta fokus igen och att det hander nagot pa USA-fronten. Kommer att sakna att inte lasa dig blogg.

  Vantar med spanning pa att du kommer ivag till USA snabbt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad go du är! :)
   Lovar att hålla er uppdaterade när något händer på USA-fronten.

   Radera
 2. Hoppas att du mår bra, och att du snart får komma till USA! Du kanske kan åka och hälsa på Ken trots att du väntar på visum, vet andra som gjort det (swedish army wife) men jag vill inte säga att det säkert går så du ska nog kolla upp innan isf, om du känner att det blir för jobbigt. Stor kostnad dock och ev. tätt inpå din flytt men om du behöver det så..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har varit mycket den sista tiden och mycket som har kommit ifatt mig. Vet inte riktigt vart jag ska börja, men det ger sig nog till slut..Tack för omtanken :)
   Vi har kollat upp möjligheterna för mig att resa dit, men vi vill inte riskera något samt att det verkar dyrt och har vi väntat så här länge så kan vi rida ut stormen. Hoppas att det inte dröjer allt för lång tid bara..det börjar bli väldigt frustrerande för oss båda.

   Radera
 3. Ville bara kika in & säga att jag tänker på er & hoppas allt är väl!
  Längtar efter fina nyheter nu! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad go du är! :)
   Det är lite tufft just nu. Allt står stilla igen och vi väntar och väntar.. Vi vill så mycket just nu och vi längtar så mycket efter varandra vilket för det sååå frustrerande att det drar ut så på tiden.
   Kram

   Radera

Skriv gärna några rader! :)