8 juni 2013

Le Relax.

T minus 17 days to go :)

Ska bli så skönt och idag var jag inne på Lindex och hittade en fin Holly&Whyte bikini i vitt och blått - fräscht.

Jag sitter hundvakt idag, då mina föräldrar är hos bekanta i Eskilstuna. Skönt att få vara själv för ett tag.

Har fått mycket gjort idag föresten och nu har jag sedan lunch suttit ute och njutit av solen. Härligt!

Strax dags för Prinsessbröllop i SVT och trots att jag inte är någon super-royalist, så är det så kul att se alla de vackra klänningarna samt vad Valentino har skapat åt Madeleine.


6 kommentarer:

 1. Jag sitter bänkad framför bröllpet! ;)

  Kom på lite mer info ang. visum som jag måste skriva om då jag får lite tid till övers! Det handlar om den där doktor visiten!
  KRAM på dig & ha en fin lördag vännen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har att blivit en tår eller två - får mig att sakna Ken så mycket..
   Visst är det vackert? :) Alltid kul med lite festligheter från vackra huvudstaden.

   Åhh nu blir jag nyfiken angående läkarbesöket..ska jag vara nervös? :/
   Stora kramar till er och ha en fin lördag

   Radera
  2. Nej du behöver inte var nervös alls!! Man kan göra läkarundersökningen tidigt men du måste à en massa papper samt hitta en läkare som är legitimerad att göra just denna undersökning samt se till att de har alla påfyllnadssprutor du behöver. Det kan skynda på processen om du har detta färdigt! Vi gjorde detta med en gång & hade en himla snabb process!

   Radera
  3. Nej du behöver inte var nervös alls!! Man kan göra läkarundersökningen tidigt men du måste à en massa papper samt hitta en läkare som är legitimerad att göra just denna undersökning samt se till att de har alla påfyllnadssprutor du behöver. Det kan skynda på processen om du har detta färdigt! Vi gjorde detta med en gång & hade en himla snabb process!

   Radera
  4. Hur pass tidigt kan man göra läkarundersökningen? Trodde att jag behövde ha tid för intervju etc innan jag bokade läkarundersökningen? Men kan jag göra den tidigare så är ju det toppen!
   Tack för tipset! :)

   Radera
 2. Vi gjorde den då papprena var godkända! Vi letade upp en läkare som var legitmerad, såg till att ha ALLA papper man behöver för att läkaren ska stämlpa en himla himla massa samt ge sprutor & fylla info etc. Se till att sprutorna finns på plats då de mest troligt kommer behöva beställa in dom. Hmm.. Ja det var allt. Det tog några timmar pga väntetid, men jag gjorde ju min i NYC som är himla busy! Så kör på! :)

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)