28 januari 2011

Paket.

Både igår och idag när jag kom hem från skolan, så väntade paket på mig. I torsdag fick jag äntligen mina böcker från Bokus om Amerikaner och ännu en resguide.

Och idag hade mina underkläder från Victoria's Secret kommit :) samt även några förpackningar av Day/Nyquil

Älskar USA för att de har medicin som FUNGERAR och att man kan köpa dom i vanliga affärer, till skillnad från Sverige, där vi nästan behöver recept för att få köpa Alvedon.

Ett steg i rätt riktning är att man sedan ett tag tillbaka börjat sälja värktabletter i vanliga matvarubutiker. Way to go liksom..

Annars är allt som vanligt. Det har varit tufft i skolan och jag är glad att det äntligen är helg igen. Tentor varvas med inlämningsarbeten...puuh.

Nästa vecka har vi tenta på Hjärtat och på måndag 7/2 veckan efter har vi tenta i Terminologi med deklinationer och adjektiv. 
Sedan den 9/2 ska vi ha ett arbete inlämnat om våra sinnen. Uppställt enligt Oxford metoden och allt :/

Nya på min bokhylla.
I dessa influensa tider.

4 kommentarer:

 1. Harligt med paket!!
  Jag alskar Day/Nyquil. En svensk lakemedelsrep. sa till mig att de innehaller nagot som i Sverige klassas som narkotika och darfor inte far saljas i Sverige. Det ar sa olika det dar med mediciner, har finns det mer att valja pa men allt funkar inte battre. T.ex. mediciner for halsbranna. Finns inte nagot i USA som funkar battre an svenska Novalucol. Ta med dig nagra paket nar du kommer hit sa kommer du att fa nya vanner snabbt! :)

  SvaraRadera
 2. Ja det är riktigt bra när man kan köpa allt i en matbutik. Nu måste man visa legitimation här när man vill köpa Sudafed Pe. Det tar jag när jag e sjuk. Man måste visa legitimation för att dom jäkla tonåringarna gör droger på det nu. Sen ska dom registrera på en data hur mycket man köper. (suck)
  Man kan ju inte ens köpa salvia heller för det röker ungarna. Synd att tonåringarna förstör för oss andra här. Jag gillade att laga mat med det..

  SvaraRadera
 3. Jag har bett om att få med lactaid i mitt födelsedagspaket. Dom kostar ca 60 kr för 80 st, i Sverige ca 130 kr för 20 st - inte klokt vilken skillnad! Plus att man slipper äckliga kapslar med lactaid.

  SvaraRadera
 4. Tack! Det känns sjukt skönt att ha allt! Kul att du hamnat på min blogg, jag läser din dagligen men tror inte att jag kommenterat tidigare..

  Härligt med paket! Jag har beställt Victoria secrets som ligger o väntar på mig när jag kommer till Hawaii. Tullen/frakten e ju så fruktansvärt dyr till Sverige.. o så e de ju alltid kul med paket när man kommer fram!

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)