26 september 2017

Helg vid Alligator's Point.

I mitten av September åkte hela familjen H till Alligators Point som ligger söder om Tallahassee, FL. Vi hade hyrt en stuga där över helgen via VRBO(Vacation rental by owner) och WOW, vilket ställe!!

Stugan låg precis vid stranden och havet med en privat pier. Absolut fantastiskt och det var en sån välbehövlig vistelse för att ladda batterierna efter jobb, renovering och orkanen Irma.

Vi var 7 vuxna och 2 barn samt Linus och allt vi kunde tänka sig fanns tillhands i stugan. Vi hade kommit överens om att alla hade ansvar för en lunch och en middag, så att inte en person/-eller flera skulle behöva vara i köket hela tiden. Frukost fixade vi själva och bara känslan av att sitta med morgonkoppen kaffe på terrassen och titta på delfinerna, var så avslappnande.

Under helgen hann vi med att sola, bada, titta på delfiner, fiska krabbor, njuta av fantastiska solnedgångar och bara njuta av att vara vid havet och höra vågskvalpet samt ljudet av fåglar och fiskebåtar.

Everest överraskades också med tidigt firande av hennes 2-års dag och det blev jättebra!
6 kommentarer:

 1. Verkligen härligt för alla

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig helg och vilken vacker plats! Tänk, två år! Tiden går så fort. Nu på onsdag blir mitt lilla barnbarn också två år. En rolig ålder!

  KRAMAR Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en jättehärlig helg för hela familjen! Tiden flyger fram, så vi försöker ta vara på varje tillfälle att vara tillsammans.
   Kram

   Radera
 3. Så himla fina foton därifrån!😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var jättefin och en underbar miljö att vistas i.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)