12 september 2017

Cleaning up after Irma.

I morse funderade vi över om de skulle komma och tömma våra soptunnor och till vår glädje gjorde dom det plus att de hade med sig ett team som plockade upp grenar och palmblad som blåst ner under Irma. Helt fantastiskt och jag är så imponerad hur fort man kommit igång med uppstädningen! Antar att de har vanan inne!

Ken jobbar idag med minimal arbetsstyrka, men allt börjar sakta men säkert att återgå till vardagen igen. Jag har också fått bevisat hur starka band man får med sina grannar, när något som denna orkan inträffar. Vi har pratat med fler grannar under helgen, än under hela tiden vi bott här. Vi har utbytt nummer och hållit koll på varandra. Underbart!
2 kommentarer:

  1. Vilken tur att allt gick så bra, trots allt. PUST vad skönt. Det är din första orkan va? Hoppas att det också ska bli den tuffaste du får uppleva. Vi ska hoppas att alla orkaner framöver ska bli mildare. TUR att det gick så pass bra som det gjorde på det hela taget. Fast mina älskade Florida Keys har det jobbigt och svårt. Men jag vet ju hur snabba och duktiga de är på att ta hand om det hela. SKÖNT att saker och ting börjar normaliseras. TACK för att du uppdaterade så flitigt på Insta under orkanen, det var så bra att kunna följa så! Kramar!

    SvaraRadera
  2. Wow, amrisar kan verkligen service!

    SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)