23 maj 2017

Sa jag att jag avskyr att flytta?

Vaknade tidigt i morse igen(vi har inga mörkläggningsgardin ännu..)då solen gick upp..kanske lika bra att masa sig upp i tid, men min kropp skrek NEEEJ! Fortfarande så öm i hela kroppen efter alla lyft från helgen.

Idag hade jag en tid bokad för att göra en genomgång av vår gamla lägenhet och det tog ca. 5 minuter, då den var städad och klar. 
De tyckte det var ledsamt att vi skulle flytta, men förstod oss. Och trots en liten och sunkig lägenhet, så var människorna som jobbade där jättetrevliga.

Väl hemma igen, så tog Evie en tupplur och jag kastade i mig lunch innan jag fortsatte organisera i köket och flytta in kartonger från garaget. 
Såå trist, men kul när allt kommer på plats.

Ken tar hand om de lite mer krångliga delarna som att sätta upp lampor och byta handtag på dörrarna..bra karl!


Stegar, kablar, borrmaskiner överallt.
..
Fin gåva från vår mäklare.

4 kommentarer:

 1. Men åh så fint det ser ut på ena bilden, snyggt och fräscht! =) Vi är också sugna på att flytta men jo det är såå tråkigt med att få allt på plats och så kaotiskt med kartonger överallt. Men tänk så skönt när allt väl är på plats =).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är jobbigt nu när man är uppe i allt, men precis som du skriver, så kommer det att bli toppen när det är klart.

   Radera
 2. Gulligt av mäklaren att ge en present.☺

  SvaraRadera
  Svar
  1. En jättefin gest och verkligen uppskattat.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)