25 februari 2017

Känslan av att vara borta, men ändå hemma.

I am alive!

Hej kära vänner. Det var inte igår .. De senaste veckorna och dagarna började bra med en fin vistelse på Hilton, följt av maginfluensa, flytt och farväl Texas.

..

Söndagen innan Alla Hjärtans Dag, checkade vi in på Hilton Tuscany Resort här i Orlando och vips var vi på semester i Florida trots att vi numera är bosatta här .. verkligen en knepig känsla, men såå härligt!

Hotellet var fantastiskt fint och lika så vår suite, men sjualva resorten i sig var kanske lite för stort och utspritt enligt mig. Vädret var växlande, men vi hann trots det med att testa och njuta av deras fina hotellområde, poolområde och uteserveringar. En skön lång weekend med familjen, att ladda batterierna på.

Samma dag som vi kom hem från vår lilla staycation, insjuknade först Everest och sedan jag följt av Ken i magsjuka. Oh the joy! Men vi har hämtat oss från den händelsen och mår bra och känner oss tillbaka på banan, men det tog sin lilla tid.

Den här veckan har Ken befunnit sig i Texas för att tömma vår hus och flyttstäda. Det känns otroligt sorligt att vårt kapitel i Granbury är över, men samtidigt är vi lättade över att ha sålt vårt hus och att vi nu kan börja leta efter nytt hus på allvar här i Florida.6 kommentarer:

 1. Åh så bra att det blev försäljning! Så ni kan sluta bo i kappsäck, särskilt jobbigt med barn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är så glada och lättade. Det har varit ett par tuffa månader, att ställa om från hus till liten lägenhet. Men nu blickar vi framåt..

   Radera
 2. Mysigt med en staycation! Och skönt att ha magsjukan i backspegeln... =/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så skönt! Allt kom på en gång..

   Radera
 3. Jenny Schelinfebruari 27, 2017

  Vad skönt att ni fått huset sålt! Hoppas ni hittar något i FL snart så ni slipper lägenheten. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är verkligen underbart och vi är lättade! Vi är förväntansfulla inför att börja leta nytt boende och hoppas också att vi kommer hitta något inom de närmsta månaderna.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)