15 februari 2017

Disney Springs.

God Kväll från Orlando, FL.

Vi kom tillbaka från vår lilla staycation vid Hilton Tuscany Village i eftermiddags och vi har haft det toppen. Så skönt att kunna vila och ha lite quality time med familjen.

I lördags 11/2 var vi tillsammans med min svägerska och hennes vän, till Disney Springs för ett första besök och vi vart glatt överraskade.

Disney Springs hette tidigare Downtown Disney, men bytte namn för en tid sedan. Området ligger nära Disney World och består av shopping,underhållning, restauranger och barer. Ett mysigt ställe för hela familjen med bra parkerings-alternativ.


 

2 kommentarer:

 1. Ja, där har jag varit hela tre gånger, haha. Visste inte att de bytt namn. Disney Springs låter trevligare än downtown Disney. När K var liten var vi på Disney när hon var 5, 9 och 11 år. Kul var det. Undrar när jag kommer dit härnäst? Snart är det dags för er att ta tid Everest, om ett par år kanske?
  Trevlig helg och ha det så fint med familjen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De bytte namn någon gång under 2015 tror jag. Fint och mysigt område, lugnare än Disney World. Vi kommer troligen besöka D.W när Everest blir lite större. Men vi har funderat på att ev. besöka Animal Kingdom för det tror vi hon skulle uppskatta.
   Stor Kram!

   Radera

Skriv gärna några rader! :)