25 juni 2016

Revolver Brewery Tour.

Idag mötte vi upp våra brittiska grannar vid Revolver Beer Brewery. Bryggeriet ligger här i Granbury och det var en sån himla trevlig eftermiddag att spendera med goa grannar. 
Turen innehöll guidad tur om bryggeriet av grundaren själv samt ölglas med 4 provsmakar från öl-kranen, underhållning och möjlighet att äta.

18 juni 2016

Gårdagens klipp.

Igår hade jag bokat tid för klippning och kände att det var dags för förändring!

Mitt hår var slitet efter diverse omgångar med slingor plus genomgången graviditet och en liten Everest som rycker tag i håret så fort hon kan .. dags att klippa håret kort som jag hade tidigare.

Min ordinarie frisör var på semester, så jag fick tid med hennes coola och underbara kollega Piper, som gjorde ett toppenjobb!

10 juni 2016

Service dog.

Vi har glada nyheter att dela med oss angående vår älskade Linus. Han har blivit certifierad service hund(emotionell support)åt Ken. Ken har som de flesta av er vet, varit i Irak och Afghanistan under flera år och mår bra och allt är väl, men det var och är till och från jobbigt för honom i vissa situationer, därav vårt val att ta tillvara på Linus goda hjärta, lojalitet och sällskap.

I vilket fall, så har Linus blivit godkänd och kommer att få sitt id-kort och väst inom kort. Vi är så stolta och vet att han kommer göra ett kanonjobb!

9 juni 2016

Planer inför fjärde Juli.

Hej hej!

Med mindre än en månad kvar till 4 juli, så är vi i planeringsstadiet inför en roadtrip och det ska bli så kul och vi ser verkligen fram emot det.

Vi ska ta en lång(längre) weekend tors-tis och åka till Alabama och Dothan, där Kens syster bor. Där kommer vi även att möta upp hans föräldrar samt bror och hans fru. Så kul!

Lilla Everest ska naturligtvis med och det blir hennes första längre resa i USA, då vi kommer bila istället för att flyga. Biljettpriserna på flyget med en lång(!!) layover i ATL var på tok för dyra. Linus ska också med och Kens syster har redan sett till att Linus kommer få en playdates när vi är där.

Det kommer att bli massa BBQs, smarriga drinkar och sol-och poolhäng - underbart. En amerikansk storhelg med allt vad det innebär och jag älskar't!

Vad har ni i USA för planer?

Återblick.

Hej på er!

Förra veckan åkte sista gänget hem och nu väntar inga besök förens i september. Det har verkligen varit underbart att ha varit bortskämd med först min familj i fem veckor och sedan Kens familj i nästan två veckor.

Tiden har gått så fort, men jag ska försöka sammanfatta de senaste veckorna på bästa sätt..

Besöken

Underbart att få ha familjen nära och att bli ompysslad. Lilla Everest fick naturligtvis a l l uppmärksamhet och det är hon värd, speciellt när mormor och morfar bor i Sverige och farmor och farfar i Alabama. Vi hann äta massa gott, allt från mexikansk mat till BBQ samt snickra ihop två Adirondack stolar, som blev jättefina. 


Vi

Vi har det bra. Ken har börjat plugga sina sommarkurser som har bättre schemaläggning än vårens kurser, var ganska kämpigt där ett tag..
Jag har fått mitt 10-åriga visum och är superglad för det! Nästa steg .. medborgarskap! 


Everest

Lillan går mot 9 månader och gör framsteg. Hon kan sitta upp själv, äta ur nappflaskan utan problem. Vi inväntar tänder som är på gång och det är en väldigt bestämd dam vi har fått! 


Väder

Regn Regn Regn .. vädret har varit galet här den senaste tiden. Vi behövde regn, men inte allt på en gång. 



Texas wildlife

ORMAR!!Visste att dagen skulle komma! Det har varit en mild vinter här i Texas, vilket gör att de rackarna kommer fram. Vi hade för ett par veckor sedan en ca. 1,5 meter lång black rat snake som låg bakom en av våra utemöbler och som krälade fram när vi satt där .. FYY F..N. Jag gick inte ut på terrassen, på flera dagar.