9 juni 2016

Planer inför fjärde Juli.

Hej hej!

Med mindre än en månad kvar till 4 juli, så är vi i planeringsstadiet inför en roadtrip och det ska bli så kul och vi ser verkligen fram emot det.

Vi ska ta en lång(längre) weekend tors-tis och åka till Alabama och Dothan, där Kens syster bor. Där kommer vi även att möta upp hans föräldrar samt bror och hans fru. Så kul!

Lilla Everest ska naturligtvis med och det blir hennes första längre resa i USA, då vi kommer bila istället för att flyga. Biljettpriserna på flyget med en lång(!!) layover i ATL var på tok för dyra. Linus ska också med och Kens syster har redan sett till att Linus kommer få en playdates när vi är där.

Det kommer att bli massa BBQs, smarriga drinkar och sol-och poolhäng - underbart. En amerikansk storhelg med allt vad det innebär och jag älskar't!

Vad har ni i USA för planer?

2 kommentarer:

  1. Mysigt!! Solsken, BBQ, drinkar och goda vänner/familj, så ser en bra storhelg ut! Förra gången jag firade July 4th var på Maui, vilket var fantastiskt. Men den här gången ser jag som du framemot god mat i goda vänners lag. Förhoppningsvis på en båt på Lake Washington :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter helt fantstiskt och välkommen tillbaka till USA! Tyvärr så har våra planer ändrats något, men vi ska fortfarande till Alabama och träffa familjen.

      Radera

Skriv gärna några rader! :)