11 oktober 2016

Destination: Florida.


På lördag påbörjar vi vår resa mot Orlando och Florida.

Idag har vi haft fotografering av vårt hus och det känns verkligen emotionellt att behöva lämna vårt älskade hem och Texas..

Men vi får blicka framåt och vi är förväntansfulla och redo att starta vårt nya äventyr i Florida!

8 kommentarer:

 1. Förstår att det känns väldigt tudelat, håller verkligen tummarna för att ni kommer att få det lika bra i Florida. ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhh tack snälla, det hoppas vi också och jag kommer hålla uppdaterad.

   Kram

   Radera
 2. Hej, vad roligt att se att ni ska flytta till Orlando. Jag bor i Tampa med min man och två små pojkar ett och tre år. Skulle vara jätte trevligt och träffas när ni har kommit till rätta. Har inte så många svenska vänner här. Med vänlig hälsning, Mikaela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Vad roligt att du hörde av dig och kul att hitta din blogg. Det skulle absolut vara roligt att ses, när vi har kommit tillrätta med allt. Har inte heller så många svenska bekantskaper runtomkring här i Granbury,TX och färre lär det bli i Florida.

   Kram

   Radera
 3. Alltid kul med fler svenskar i Orlando. Jag har skickat dig ett e-mail med lite info om bland annat en julfest för svenskarna i området.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Tack så mycket för ditt e-mail och bra tips! Jag har e-mail tillbaka och ursäktar mitt sena svar. Mycket så här i flyttider..
   Hoppas allt är väl med er.

   Radera
 4. Å vad spännande att ni ska flytta till Florida! Hoppas allt blir bra för er och att ni kommer trivas! Florida är aldrig fel! Du måste hålla oss uppdaterade på bloggen!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Det känns fortfarande overkligt att vi är här, men otroligt härligt att vara på plats.
   Jag måste ta mig i kragen och försöka blogga lite varje dag, men det är galet mycket att göra, allt ifrån att sälja hus, leta hus, koordinera med flyttfirman med mera..puuh, men det är spännade!!

   Kram

   Radera

Skriv gärna några rader! :)