21 oktober 2016

"Ni är ju lite som nomader.."

"Ni är ju lite som nomader.." Så sa en av våra grannar i Granbury, när vi berättade att Ken fått jobb i Florida. De var inte ett dugg förvånande över att vi skulle göra oss redo för nästa äventyr och flytta vidare.


På söndag har vi varit i Florida i en vecka och tiden går otroligt fort och vi har haft fullt upp med att avsluta tiden i Texas och komma igång med livet här. Inte alltid lätt och vi minns verkligen, varför vi hatar att flytta. Som tur är denna gång, får vi hjälp med flytten och mycket betalas av Kens företag.


Mycket tid denna vecka har gått åt till att lära sig hitta runt medan Ken jobbar, se till att all kommunikation fungerar med vår mäklare i Texas, hålla kontakten med mäklaren här, skicka in kvitton för våra utgifter under vår resa hit, hitta en barnläkare till Everest, då hon ska få sin andra dos av influensa spruta.


Vi bor för tillfället på hotell i närheten av UCF(University Of Central Florida) och det är en stor omställning, men fungerar okej. Alla har varit otroligt hjälpsamma och vi trivs bra här, men längtar tills vi kan flytta in i ett hus igen.

2 kommentarer:

 1. Du är så jäkla cool som roddar den nya vardagen på nytt ställe själv på dagtid - starkt gjort! Håller tummarna att ni snart kan flytta in i nytt hus!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, dina ord gör mig peppad. Det har inte varit lätt, men det funkar och vi får vara tillsammans.

   Vi har varit och kikat i nya bostadsområden idag och det är verkligen skillnad på husen här i FL jämnfört med TX. Mycket pastellfärger :)

   Radera

Skriv gärna några rader! :)