13 augusti 2015

Ny obgyn.

När Ken och jag flyttade från Fort Worth till Granbury, så bytte jag även obgyn. Jag var besviken över att behöva byta mitt under graviditeten och framförallt för att jag kom så bra överens med min dåvarande barnmorska. Men men...

Under mitt första besök här i Granbury, så fick jag träffa en sköterska som gick igenom min sjukdomshistoria med mera och mitt första besök med barnmorskan blev inte förens två veckor senare. Lite snopet, men de har väl sina rutiner med nya patienter antar jag.

Första besöket med dr. V gick bra, men hon pratar otroligt snabbt så det gäller att hänga med. Men hon tar sig verkligen tid med sina patienter och förklarar om det är något som är oklart och det är nog därför som hon fått väldigt bra omdöme.

Ultraljudet i måndags gick bra och lilla E rörde sig bra i magen samt att hon hade tillräckligt med fostervatten och följde tillväxtkurvan. Bästa var att jag fick se henne, vår lilla bebis och att hon vänt på sig, vilket förklarar den ökade aktiviteten i magen.

2 kommentarer:

 1. Forstar att det ar jobbigt att byta OB mitt i graviditeten. Men vad skont att hon tar sig tid med sina patienter. Man vill ju inte ha nagon som springer in och sen ut. Da kanner man sig inte sa "speciell".
  Vad skont att allt sag bra ut pa UL!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var bekymrad över att byta, men det har gått väldigt bra och det känns att jag blir omhändertagen av såväl sköterskorna samt av obgyn.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)