19 augusti 2015

Hallonpaj & Tips på nya recept.

I eftermiddags slängde jag ihop en hallonpaj och jag önskar att degen kunde ha blivit lite bättre, men eftersom jag grymt fikasugen, så dög den finfint åt mig. Varm hallonpaj med glass .. mums!

Och på tal om recept..

Har NI några tips på era favoriträtter som ni vill dela med er!? Känns som om vi här hemma gör vissa maträtter om och om igen och vi behöver inspiration.

8 kommentarer:

  1. Hej,
    Hallonpajen ser väldigt god ut den måste jag prova. Vi har en väldigt enkel maträtt som är en favorit. Vi kallar den "Kyckling ovanpå". Rosta potatis, morötter, rödlök eller vilka rotsaker du tycker bäst om i ugnen tills de är nästan färdiga ca 20 min. Under tiden det står i ugnen dela kycklingfilé i lagon stora bitar och marinera dem en kort stund i soya och sweet chili. Lägg bitarna ovanpå rotsakerna och in i ugnen igen tills kycklingen är klar. Sås, blanda matlagningsyoghurt och sweet chilisås.
    Ha det bra
    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mums, det låter jättegott och inte allt för komplicerat! Tack för tipset, väldigt uppskattat!

      Radera
  2. Nutella brownies ar min paradefteratt. Sa himla gott. Alla fragar alltid efter dom! har ar receptet:
    http://www.ricardocuisine.com/recipes/3113-nutella-brownies-

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är alltid sugen på något till fika och ditt recept låter fantastiskt gott och smarrigt. Tack för tipset, måste testas! :)

      Radera
  3. Jag är väldigt förtjust i beef stroganoff just nu! Perfekt att frysa in och ha att värma upp efter bebisen kommit också. Vi har frysen full här ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den rätten går alltid hem och smakar bra i magen. Perfekt att ha i matlåda för Ken och enkelt att värma upp till lunch. Smidigt och god rätt!

      Radera
  4. Vet du om appen Pinterest? Den har typ allt och en massa underbara recept. Jag rekommenderar den varmt! Själv brukar jag söka på slowcooker recept. Hoppas att du gillar det också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Känner till den, men har inte varit ute så mycket på den siten och kikat .. men det blir det ändring på nu! :) Tack för tipset!! Älskar att använda vår slowcooker, så smidigt och gott.

      Radera

Skriv gärna några rader! :)