23 juli 2015

Snakker du norsk!?

Jag är tillbaka igen .. sista veckorna har jag varit supertrött och jag antar att flytt, avslut på jobb och det faktum att vi är nere på ental i antalet veckor kvar till lilla E kommer till världen ha satt sina spår.

..

För er som följer mig på Instagram(där jag uppdaterar desto mer än bloggen), så såg ni säkert förra veckan att jag var och klippte mig samt att jag gjorde pedikyr, då vi ska på bröllop i Alabama nästa helg.

Pedikyrsalongen var relativt ny och jag fick plats efter en stunds väntan. Väl där hörde ägarinnan att jag inte direkt hade någon Texas-accent(duh) och frågade varifrån jag kom varpå jag svarade Sweden och hon spärrade upp ögon och frågade om jag snakkade norsk

Det visade sig att hon själv var från Vietnam, men hade bott nästan 20 år i Oslo. Så under hela fotvården, så pratade vi svenska och norska. 

Hur kul som helst och vad är oddsen liksom..?


Laxfärgad mammaklänning samt matchande nagellack från OPI

6 kommentarer:

 1. Det där var snyggt till bröllopet. Kul att träffa en norsktalande. Hade kärleken fört henne till USA?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyckte den skulle passa bra till bröllopet och materialet verkar svalt och skönt. Fick aldrig reda på hur hon hade hamnat i USA, vi var för upptagna att prata språk :)

   Radera
 2. Vad roligt att ni forstod varandra!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jätteroligt och jag fick träna upp min norska precis som hon fick öva svenska. win win! :)

   Radera
 3. Ibland är allt världen liten - på ett positivt sätt. Du kommer att vara superfin på bröllopet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är roligt hur jag träffar skandinaver här i USA. Camilla träffade jag i kön på 7-Eleven och nu på en mani-pedikyrställe :)

   Radera

Skriv gärna några rader! :)