17 april 2015

Vecka 18.

Snart dags att bege sig till jobbet, men innan dess ett pitstop på 7-Eleven för att tanka, då jag typ kör på ångorna .. haha.


Igår var det dags för obgyn-besök igen och jag är nu i vecka 18. Jag kan inte fatta vad tiden har gått fort, men det har hänt mycket de sista två veckorna, då bebisen växer.

Jag har fått svårt att sova trots att jag har min "body-pillow" som enligt mig är guds gåva till gravida kvinnor. Den är så behaglig, men mitt problem är att jag a l l t i d varit van att sova på magen och nu har lillskruttan börjat växa ordentligt, vilket gör den sovstilen omöjlig och därav har det blivit en konst att hitta en bekväm sovstil..

Allt såg i vilket fall bra ut på besöket, vart lite besviken för att det inte blev något ultraljud igår, men Kristina lyssnade på lillans hjärta och det var ljuv musik för mina öron.

4 kommentarer:

 1. Tänk att du snart är halvvägs! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har gått väldigt fort hittills .. so far so good :)

   Radera
 2. Så Spännande.
  Ja jag har hört rykten om den där body-pillow, verkar som den funkar väldigt bra.

  Du kanske redan har skrivit om det här men kan du inte skriva lite om vad din man jobbar med, hur en vardag för er ser ut, skulle vara kul att läsa, om du har lust förstås. Om du redan skrivit om det får jag leta lite kanske :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och ursäkta sent svar. Jag kan absolut knåpa ihop ett inlägg om hur vår vardag ser ut samt om vad Ken jobbar med under dagarna.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)