25 augusti 2014

Svenska "must-have" inför hemresan.Lycka är att ha två hemländer. Känns verkligen som USA blir mer och mer "hemma" ju längre tiden går. Härlig känsla.

På fredag får jag ä n t l i g e n återse min älskade Ken igen och trots att vi bara varit ifrån varandra två veckor, så längtar vi massor efter att få återses.

Idag var pappa och jag och inhandlade det sista som ska med i resväska över Atlanten. Lösgodis, ostbågar, chips, Ahlgrens bilar, Lakritssås till glass(oh my!!). Helt enkelt allt det goda som jag saknat från Sverige under tiden jag bott i USA.

Önskar er en fin kväll!

10 kommentarer:

 1. Ett skepp kommer lastat - framöver... :-) /Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vart helt galen på Willys när jag fick se Saltlakrits-såsen :) Holy cow!!

   Radera
 2. Alltid lika roligt och intressant att se vad andra packar med sig från det ena hemlandet till det andra. Jodå visst brukar jag också fylla resväskan med en hel del favorit godsaker. Känns som om dessa två veckor gått väldigt snabbt och ännu snabbare för dig kan jag tänka mig. Men det är underbart att du redan har fått så bra hemma och trivselkänsla för Texas. Man förlorar inte ett land man vinner fakstikt ytterligare ett hemland.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har gått upp och ned sedan jag flyttade till USA, men nu när jag varit borta i snart två veckor så kommer saknaden krypande.
   Haha, kassörskan skrattade till när jag raddade upp chips, godis på bandet en måndag förmiddag. Onyttigt ja, men ack så gott.

   Radera
 3. Vet precis hur det känns att ha två hemländer - lite härligt också med den där längtan efter saker som bara finns på det ena stället... ;) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och välkommen till min blogg.
   Håller med dig, det är lite charmigt ändå...och man ser verkligen fram emot att komma hem.
   Ha en fin dag!

   Radera
 4. Vad gött! Bra tips med lakritssåsen där, *nostalgi*. Men du glömde Kalles kaviar? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick se lakritssåsen genom en annan svenska som precis varit hemma och tänkte att jag bara var tvungen att ta med den till USA. Såå gott!!

   Radera
 5. Härlig packning! Haha, kommer ihåg det när jag bodde i USA (förvisso bara ett halvår, men ändå...), det var godiset man saknade... hihi :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen hit och tack för din kommentar :)
   Håller med dig till fullo, jag har bara med mig massa gosaker i resväskan tillbaka!

   Radera

Skriv gärna några rader! :)