24 augusti 2014

Mother Nature.

Island 2010. Det kommer nog alla ihåg och vilket kaos det vulkanutbrottet ställde till med.

Nu verkar det som det puttrar och kokar i ännu en vulkan på Island, och inte på det normala sättet utan som om den kommer att få ett utbrott vilken dag som helst...

Så typiskt om det ska hända och precis nu i dagarna när vi ska resa över till USA. Det får inte hända...Nu håller vi tummarna här hemma.

8 kommentarer:

 1. Håller tummarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör vi också. Såg att det dragit ner varningen från röd till orange, men ännu är inte faran över... :/

   Radera
 2. Håller tummar och tår!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Det gör v här också. Så typiskt om det skulle inträffa något nu när vi ska åka nästa vecka. Följer nyhetssändningarna och hoppas på det bästa.

   Radera
 3. Ja nog minns man detta. Hoppas innerligt att det inte blir samma visa igen. Vi har lite resplaner till USA i början på nästa år och hoppas att mother nature inte sätter käppar i hjulet för detta. Kul också att få se lite Stockholmsbilder som du lagt upp eftersom det är min hemstad.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så olustigt när det händer och klimatet har verkligen förändrats. Usch och fy! Hoppas innerligt att det inte krånglar för er, då ni reser över.
   Kram och ha en fin kväll.

   Radera
 4. Oh ja, minns det tydligt. Hade en bekant som var i Marocco då det hände. Det slutade med att de bilade hem till Finland igen. Lite svårare att bila till USA.
  Håller såklart alla tummar för att vulkanen ska hålla sig i schack. Min syster och hennes familj ska komma hit i jul, inget ASKMOLN, tack!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var kaos! Folk hyrde bilar, bussar - alla medel tillåtna för att ta sig hem. Precis som för Desiree så hoppas jag också att allt går väl.
   Ha en fin dag!

   Radera

Skriv gärna några rader! :)