18 juli 2014

Vardagslyx - en härligt god frukost.

Helvetesveckan är snart över(!!) och vi har överlevt. Tror knappt jag sett Ken mer än en kort stund när han kommer hem från jobbet på H E L A veckan...det har varit så jobbigt och vi gillar det inte!

Nu på morgonen har jag lämnat Linus på Doggie Day Care igen vilket gick smärtfritt. Han skuttade in som vanlig och mötte labben Max i dörren. Lyckorus deluxe!

På väg hem igen ringde Ken och vi pratade en stund medan han körde till jobbet. Nu är jag hemma. Jag har en smarrig färsk och varm cinnamon bagel med cream cheese, yoghurt, juice och en espresso framför mig som gör att det vattnas i munnen.

När jag sitter här i köket, kom jag på att det var längesedan jag var själv hemma. Ingen hund, ingen Ken. Bara jag och tystnaden. Sååå härligt och nu ska jag sätta tänderna i frukosten innan det är dags att börja göra sig i ordning för ännu en dag på jobbet.


Hoppas ni alla får en fin fredag!

Sedan jag flyttade till USA har vi testat många ställen med bagels :)

4 kommentarer:

 1. En god frukost är bästa starten på dagen! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt klart! Saknar dock en stor god svensk hotellfrukost. Den är bäst!!

   Radera
 2. Jag har ett par frågor som komplement till den där frågestunden. Vad har du för utbildning? Tycker du det verkar/ var svårt att få jobb i USA?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej.
   Jag har en bakgrund inom turism och sedan 2012 som medicinsk administratör. De första månaderna här i USA var tröga speciellt inom jobbfronten, då jag väntade på mitt GreenCard samt SSN. Utan dessa kunde jag inte göra mycket. Vet inte hur vanligt det är att företag sponsrar med arbetsvisum hit till USA, men möjligheten finns säkert.

   Efter att jag fått alla mina dokument klara, så sökte jag jobb via olika jobbsiter och gick det ganska fort att bli kallad på intervju och jag fick jobbet på Kimbell Art Museum där jag fortfarande jobbar.
   Beroende på vad man vill jobba med/har kompetens för, så kan det ibland vara lite svårt med jobb. Jag har kikat för skojs skull inom vissa företag och en del kräver dock att man måste vara U.S Citizen, vilket jag inte är ännu.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)