21 juli 2014

Lördagkväll vid Stock Yards.

I lördags kunde Ken och jag äntligen komma iväg på en efterlängtad date-night. Det har inte funnits tid de senaste helgerna, så lördagens event var efterlängtat.

Vi åkte till Stock Yards och åt på The Cattlemens som i våra ögon och magar för den delen är den bästa steakhouse i Ft. Worth.

De har så fantastiskt goda köttbitar som smälter i munnen, underbar sallad med blue-cheese vinaigrette samt massa goda tillbehör. Mums. Ett s t o r t plus är också deras goda Margaritas - de är gigantiska!

Vi hade en toppenkväll som avslutades med hemmabio i form av The Grand Budapest Hotel.

9 kommentarer:

 1. Mysigt med date. ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välbehövligt! Balsam för oss :)

   Radera
 2. Oj vilken enorm drink :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, bigger and better ;) Ken fick ett lika stort ölglas...

   Radera
  2. Mums! :) Vad kostar en sådan drink? :)

   Radera
  3. För en Margarita och öl(lika stora glas som på bilden) betalade vi med dricks 11 dollar.

   Radera
 3. Hej! Jag undrar hur ni kommer hem när vi varit ute? Tar ni er hem med kollektivtrafik? För ni kan väl inte köra bil om ni druckit alkohol?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej.
   Vi körde hem. Vi åt middag och tog en öl/-och Margaritan till maten. Man får alltid vatten till maten. Viktigt! Därefter gick vi runt vid The Stock Yards en bra stund efteråt innan vi satte oss i bilen. Låter kanske något luddigt och oansvarigt, men det är väldigt vanligt att man kör hem, då buss/tunnelbana inte är ett vanligt färdmedel här utan man tar bilen överallt(!!)

   Radera

Skriv gärna några rader! :)