8 juli 2014

Svar på frågor om livet i USA forts.

Vad tycker du bäst om med USA?

Bra fråga! Hittills(finns mer som jag garanterat kommer på i efterhand) så skulle jag säga vänligheten hos folk. Intresset av veta mer om min kultur. Hur stort landet är egentligen och allt som man kan se och göra här. Oändligt. Prisskillnaderna. Utbudet av allt från matvaror till doftljus. De stora bilarna(älskar min SUV). Bekvämligheten i mångt och mycket.


Hur är dina kollegor på jobbet? Umgås ni något efter jobbet också?

Jag tycker så mycket om mina kollegor på jobbet. De har verkligen tagit bra hand om mig från dag 1 och hjälper mig i alla lägen om jag behöver något. Väldigt förstående och de vill veta mer om vart jag kommer ifrån och hur jag hamnade här i Texas. Ett superbra team att jobba med! Varje onsdag, så brukar vi mötas upp för middag efter jobbet och äta tillsammans på någon av restaurangerna här i Fort Worth och det är så trevligt!

Känner du att du har fått egna vänner eller umgås ni än så länge mest med Kens krets?

Både och. Innan jag började jobba, så mötte jag några av Ken's kollegor som var väldigt vänliga och som jag fortfarande har kontakt med. Sedan träffade jag av en slump svenska Camilla på 7-eleven och vi träffas regelbundet. Och tack vare jobbet har jag nu många nyfunna vänner i min bekantskapskrets. Thumbs up!

Hur gammal är jag?

33 år.

2 kommentarer:

 1. Kul att höra mer om dina intryck från USA och lära känna dig lite mer också. :-)
  Jag tycker som sagt att du anpassat dig snabbt och det märks att du trivs. Du har på kort tid lyckats bygga upp en egen vardag och en egen livskrets vilket är viktigt.
  Härligt med ett bra team på jobbet och kul att ni också hittar på lite utanför jobbet. Lyckoträff med svenska Camilla också.
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Det blir säkert mer under tidens gång, men detta är vad jag snappat upp under tidens gång. Mina månader här har verkligen gått fort, men jag är glad över vad jag lyckats åstadkomma hittills med allt från jobb till nyfunna vänner. Känns väldigt bra.
  Kram

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)