25 juni 2014

Värmen tar kål på mig...

I stort sett varje dag frågar mina kollegor mig om jag upplevt en sommar i Texas tidigare? Svaret är naturligtvis nej och alla himlar med ögonen och menar att det kommer att bli en utmaning för mig.

Sedan ett par veckor tillbaka, så har temperaturen stigit rejält och så även luftfuktigheten och när jag åker till jobbet på morgonen så brukar det vara runt +25C...puuh! Hur kommer det inte att vara i augusti?

Nästan dagligen har jag haft huvudvärk på eftermiddagarna och jag vet att jag inte dricker tillräckligt med vätska under dagen. Väldigt dumt av mig.

Så nu har vi bunkrat upp med vattenflaskor och Gatorade för att jag åtminstone ska försöka komma ihåg att få med mig en flaska till jobbet.

Idag har det förresten dragit in ett oväder igen likt gårdagens med regn och åska. Ganska skönt ändå för temperaturen går ner.

2 kommentarer:

 1. Bra för grönskan med regn!
  Ställ in larm på mobilen tills du kommer in rutinen med att dricka ordentligt. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har börjat dricka mycket mer och huvudvärken har sakta börjat försvinna om eftermiddagarna. Vätskeersättning/Gatorade är så viktigt här och de flesta på jobbet har med sig dessa till jobbet.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)