5 april 2014

SSN has finally arrived.

Tjihoo!

Ni kan föreställa er att jag vart glatt överraskad, när jag kollade brevlådan igår. Total lycka! Mitt Social Security Number kom igår. Nu är jag liksom med i spelet igen!

Så många dörrar som detta lilla papperskort för med sig...körkort, jobb - typ allt.

Jag har börjat söka jobb - det känns lite skrämmande, men underbart samtidigt.

Igår var det också dubbel glädje här, då vår Espressomaskin äntligen kom på plats. Åhh som jag har längtat efter ordentligt starkt kaffe och inte det mesiga svaga kaffe som serveras här i USA(okej Starbucks räknas inte...men ni fattar poängen).


Ha en fin lördag vart i världen ni än befinner er!

5 kommentarer:

 1. Det skall bli riktigt spännande att se vad ditt första jobb blir! ★

  SvaraRadera
 2. GRATTIS! Vad kul det ska bli och se hur allt går, med både körkort och jobb! Jag ska också börja söka jobb igen till hösten. På nåt sätt tycker jag det är kul :) Man vet aldrig var man hamnar! och körkortet kommer att gå galant. Maken min tog sex körlektioner (han har typ kört nån gång olagligt som tonåring på nån gård ett par gånger med sin pappa och en gång i Sverige) här i NY och klarade uppkörningen första gången. DET du! :) Inte som hemma i Svedala!

  SvaraRadera
 3. Toppen, nu är du med i leken, precis!!!

  SvaraRadera
 4. Stort grattis! Vad kul att du fått ditt SSN nu. Ja nu öppnas många dörrar och en ny spännande framtid.

  SvaraRadera
 5. Åh härligt! Det ska bli himla spännande och följa allt som komma skall för dig nu :) Jag håller både tummar och tår att det blir som du vill! Kram

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)