3 april 2014

Det klaffade.

Tänker INTE nämna vädret igen(haha för många bilder på Instagram), då jag uppenbarligen är en rookie när det gäller oväder här i USA! Men det är mitt första oväder här i USA sedan jag flyttade hit och jag blir väldigt nervös.

Idag hade jag en fikadejt med Camilla på Starbucks och det var så härligt att träffa henne igen och verkligen sitta ned över en fika och prata om allt mellan himmel och jord. På söndag ska vi ses igen :)

Innan ovädret bröt ut...

Thunderhead building up...

En av många vädervarningar på mobilen...

13 kommentarer:

 1. Amerikanskt väder är mycket av allt, liksom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Varningar för kraftig åska, sedan regn och sedan tornado-warning...OCH uppdateringar var 5.e minut på mobilen :/

   Radera
 2. Det har gått så långt för mig att jag till och med ser fram emot åskoväder, det hjälper luften efter hög luftfuktighet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj oj, nej där är jag inte riktigt än, men jag hoppas med tiden att det kommer ge med sig. Men tack vare gårdagens oväder, så har vi mycket!! behagligare temperatur idag.

   Radera
 3. Men vädret kan vara NOG så läskigt, Madeleine. Så visst rä det OK att oroa sig för det. DET gör jag också och jag har varit här i 21 år. Det är otäckt med tornadovarningar och de åskväder som uppstår här. DU ska inte känna dig larvig för att du tycker det är otäckt. JAG lovar dig!! OCH vädret här ÄR större. Allt är större i USA, tom vädret. Så skriv på du, det gör jag än idag om det kommer in väder jag tycker är otäckt.
  Ha en fin helg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Annika! Kommer säkert fler inlägg om vädret om jag känner mig själv rätt :)
   Men det var läskigt igår och jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Sedan var jag nervös hur Linus skulle klara det, men han var en riktigt storm-dog :) Skönt att kunna skriva av sig.
   Ha en fin helg!

   Radera
  2. Absolut! Kör på! DET gör jag med. SÅ fort det är läskigt väder så brukar jag nämna det. Man ska HA respekt för vädret. Vanliga åskväder sas kan vara mkt häftiga, det kommer du att upptäcka. Men även de kan vara nog så otäcka. ALL förståelse i världen har jag för detta. OCH att snacka/skriva väder är ALDRIG trist, det tycker jag :-) Men jag är en vädernörd också, haha.

   Radera
 4. Kul med ny kompis :-)
  Det där med oväder kommer du säkert att vänja dig vid. Minns alla dessa tornado warnings i Alabama. Det blev också en och annan natt nere i källaren där vi låg och tryckte och undrade om den verkligen var på G nu. Men vi slapp faktiskt uppleva en tornado det blev några rejäla stormar ibland. Rätt häftigt ibland faktiskt.
  Kram och trevlig helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh fy ja. Ken har berättat om stormarna i AL. Huuu vad läskigt. Hoppas att vi slipper de riktigt otäcka och kraftiga stormarna här i Texas.
   Kram

   Radera
 5. Kul att du lärt känna en ny vän, skönt med lite svenska vänner här borta. Curtis är så ledsen för att ovädret inte kom hit, han brukade göra storm/tornados chasing när han bodde i Kansas.. Galning..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja, Ken ryckte på axlarna också och undrade varför jag satt med fingrarna i öronen när det blixtrade och small...antar att det bara är att vänja sig vid Texas-vädret :)

   Jätteroligt att ha träffat en svensk tjej som bott här ganska länge. Vi kommer garanterat att hålla kontakten.

   Radera
 6. Kul att det klaffade!=) Tror det är ett steg i att landa lite.

  Det är väl bara dumdristiga personer som inte tar varningar på allvar! Kör på med dina väderinlägg här och på insta, det är ju faktiskt en del av din vardag nu...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jätteroligt att ha träffat henne och att det funkar :) Fikade hos henne i söndags. Mysigt.

   Radera

Skriv gärna några rader! :)