14 april 2014

Roadtrip - Littleton pt.2

Efter nästan sex timmar i bilen, flertal kissepausar, trött i ryggen, platt röv, färdas från +32C till snöstorm och minusgrader, så nådde vi äntligen Littleton, Colorado där vi kommer att stanna tills på fredag.

Helt otroligt vad vacker naturen och de snöklädda bergen är och idag innan Ken åkte på konferens, så åkte vi ut och fotade lite. Vilket område!!

Vi bor på Homewood Suites som är petfriendly och vi har det väldigt bra. Frukostbuffé är inkluderat och även middag, vilket gör allt så mycket smidigare.

Idag hade Ken en kort introdag och jag passade på att plugga körkort. Imorgon blir det en lång dag för Ken's del och Linus och jag ska åka och tvätta bilen(väglaget igår gick hårt åt bilen) samt kika runt lite här i området.

Vi planerar vår fortsatta rutt tillbaka till Texas på fredag och vi ska besöka Denver samt åka till Vail. Resten är lite luddigt än...Moab är redan klart, men vi vet inte om vi ska inkludera Albuquerque, Roswell?9 kommentarer:

 1. Vad kul att ni är framme i CO nu :) Jag rekommenderar verkligen ett besök på Red Rocks Amphitheatre som är väldigt nära ert hotell. Är du sugen på att shoppa ligger Park Meadows Mall ganska nära. I Denver rekommenderar jag City Park, om man står vid Denver museum of nature and sience får man jättefina bilder över sjön, the boathouse och Denver skyline. Om ni har tid rekommenderar jag afternoon tea på Brown Palace Hotel downtown. Mycket gott och i väldigt vacker miljö. Hoppas ni får härliga dagar i CO! Enligt mig den vackraste staten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK så jättemycket för fina tips! Allt är välkommet och vi tar verkligen till oss dina tips. Området och naturen är så otroligt vacker här, njuter varje dag och vår lilla valp älskar snön.

   Radera
 2. Varldens basat Denver! Hor av dig om du vill ha mer turistips, tycker Carolines ar toppen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanon, tack så mycket. Det är verkligen hur fint som helst här. Skriver och säger det många gånger om!

   Radera
 3. Bra med tips via bloggen. Linus ser ut att äga både bil och omgivningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är toppen med bloggen, då man i de bästa fall kan hitta svenskar i just den delstaten man ska besöka.
   Linus äger allt och alla just nu (tror han)!! Testar oss och mig till MAX!

   Radera
 4. Men gud, vad han har växt! Är det bältet du köpte när jag var med? Jösses, från bebis till ståtlig tonåring på några veckor bara! Fina, fina Linus ♥

  Ni verkar ha det toppen! Frukostbuffé och vackra omgivningar.★

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi fick köpa ny sele till honom igår. Han växer så det knakar och har kommit in i trotsåldern. Guud vad han testar oss. Biter i allt, skäller och bråkar... Ge mig styrka!!!!

   Vi har det bra trots att Ken är borta större delen av dagen, men vi har fått sett mycket och jag ser fram emot Denver och resten av resan.

   Radera
 5. Älskar roadtrips! Vi lyssnar alltid alldeles för högt på country musik och sjunger falskt ;)
  Ståtlig liten herre ni har där i baksätet också!

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader! :)