15 april 2014

Fyra koppar kaffe senare...

God Morgon!

Idag vart det en tidig morgon, då Ken's kurs började redan vid 8am i morse. 

Jag har varit ute med lillfis ett par gånger och han älskar verkligen snön, båda att äta(!!) och att springa runt i. Jätteroligt att se!

Eftersom Ken har bilen, blir jag lite låst om dagarna, men vi försöker hitta på saker när han kommer hem på eftermiddagen plus att det är bara idag, onsdag och torsdag som är "hela dagar" på kursen. På fredag slutar han redan runt lunch och då ska vi utforska lite mer av Denver-området och jag har fått fina tips om vad som inte får missas. Jättesnällt.

Trots att jag nu befinner mig på hotellet, så går det ingen nöd på mig. Det finns alltid kaffe och snacks tillgängligt, fina områden att rasta Linus runt hotellet, jag har internet och tv.n som håller mig sällskap.

Vy från vårt hotellrum.

Turistinfo om olika platser och sevärdheter i Colorado.

2 kommentarer:

 1. Kul att du bloggar medan ni är på resa. Nu vill jag till CO ännu mer när jag läser om hur vacker naturen är. Helt otroligt att ni färdats från +32 grader till minus grader och snö. SKönt kanske med några vilodagar på ett ställe. Jag gillar amerikanska hotel för att det brukar vara bra frukostbuffe, man har kaffemaskin på rummet och det brukar finnas gym också. Ska bli spännande att följa er på resten av er resa.
  Kramar och glad påsk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glad att de flesta hotell erbjuder wifi och tur att vi tog med laptopen, så jag kan dela min resa med er :)

   Temperaturskiftet och det faktum att träden börjar blomma här nu gör att både Ken och jag nyser om vartannat, men jag hade aldrig tvekat att åka hit. Det är verkligen så vackert här.
   Glad Påsk till er också!

   Radera

Skriv gärna några rader! :)