2 mars 2014

The White Barn Candle Co.

Idag har det knepiga Texasvädret verkligen visat sig igen. Jösses alltså!

Igår +28C och i morse -3C med snö/regn/is. Ingen av oss i familjen ville gå ut, men vi tog en liten tur till Sam's club och Ridgemar Mall och shoppade lite smått och gått.

Ken köpte träningskläder och jag gick loss inne på VS, där jag förövrigt hade en kupong för free panties :) Win win! Sedan vart det lite annat smått och gått från Old Navy, White Barn Candle och Aeropostale. Thumbs up for clearance!

Vad har vi hittat på annars?!...

I korta drag, så var vi till Plano i fredags för en konsultation och jag kan genomgå en laseroperation på ögonen, vilket jag hoppas kommer kunna ske inom en snar framtid.

I går lördag var vi till Dallas och motoraffären Re-cycle för att hämta en motorcykel som Kens pappa köpt. Han och Ken planerar att ta en tur när de hälsar på i April.

6 kommentarer:

 1. Älskar doftljus! :) Är det dom som man kan köpa på Bath and Bodyworks?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med! :) Är lite osäker på om man kan köpa deras ljus på Bath&Bodyworks...men de luktar så underbart gott.

   Radera
 2. Älskar också doftljus och är superavis på alla dessa härliga butiker du har tillgång till USA som white barn candle co med flera. Gillar också Yanke Candle och Bath and Bodyworks ljus.
  Verkligen knäppt väder. Inte lätt att veta hur man ska klä sig med sådana tvära kast.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vädret är verkligen bipolärt här, helt galet vad det kan skifta. Igår var det -9, men vinden gjorde att det kändes som -21C.
   Utbudet av doftljus är stort här och glad för det är jag. Älskar dom!

   Radera
 3. Vi har inte fått nån snö än men eventuellt hagel inatt, vädret är verkligen helt otroligt! Hoppas du får göra operationen snart och att den blir lyckad! Lycka till :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller verkligen med dig! Ena dagen nästan 30C för att sedan bli minusgrader och snö nästa dag.
   Jag hoppas också att operationen kan genomföras snart, helst i vår om jag själv får välja. Skulle kännas bra att ha den gjord innan jag reser hem på semester ;)

   Radera

Skriv gärna några rader! :)