1 mars 2014

Sweet Tea.

Något som jag tyckte var lite underligt när jag först kom till USA och Alabama var hur mycket alla dricker sweet tea. För mig var det alldeles för sliskigt, men det fanns ju även unsweetened också...men jag var verkligen inget stort fan.

Nu en helt annan historia. Jag har gjort en helomvändning och tycker faktiskt om det, men inte allt för ofta. När vi är ute och äter brukar jag välja hälften sweet och hälften unsweet.

6 kommentarer:

 1. Jag har fortfarande inte riktigt fallit för sweet tea..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har som sagt tagit mig tid för mig att vänja mig... :)

   Radera
 2. Jag haller med Nadja, har inte lart mig tycka om det annu... Vilket jag faktiskt tycker ar irriterande da jag tycker att det ser sa gott ut, hehe. Lite roligt ocksa att det pa jobbet bryggs en hel kanna iced tea varje dag (vet dock inte om det ar sweet eller unsweetened), och den verkar alltid ga at!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, samma på Kens jobb.

   Radera
 3. Jag har inte förstått mig på det där med Sweet Tea heller utan kör vatten ;) det som fascinerar mig är hur många människor som inte vet vad club soda är här! Dom ba "vaaaa"? Vi har Sprite? Haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte det var väldigt "huh sweet tea...okej?!?" när jag var här för 7 år sedan, men nu tycker jag att det är gott, men inte för ofta :)

   Radera

Skriv gärna några rader! :)